Ο νέος τρόπος για να καθαρίσετε το σίδερο!Απαιχτο κόλπο

Είναι αυτονόητο ότι αν το σίδερο σας δεν είναι πολύ καθαρό, τότε τα ρούχα που αγγίζει δεν πρόκειται να είναι πολύ καθαρά επίσης. Και, ας το παραδεχτούμε, το σίδερο μπορεί να γίνει πολύ βρώμικο. Με τη σκουριά μπορεί να προκαλέσει  λεκέδες και να καταστρέψει τα ρούχα. Θέλετε πραγματικά ένα βρώμικο σίδερο κοντά στα ωραία ρούχα σας;  Για να αποφευχθεί η καταστροφή των ρούχων σας από το σίδερο σας, το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε το σίδερο σας καθαρό. Πώς; Πολύ απλά! δείτε τον πιο γρήγορο, πιο εύκολο τρόπο για να κρατήσετε το σίδερο και τα σιδερωμένα ρούχα σας καθαρά.

 

Για αυτή την τεχνική καθαρισμού, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι  3/4 φλιτζανιού λευκό ξίδι και 1/2 φλιτζάνι αλάτι. Ανακατέψτε τα δύο υλικά πολύ καλά.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα κουρέλι ή μια παλιά πετσέτα  και βουτήξτε το στο μείγμα. Μόλις εμποτιστεί, χρησιμοποιήστε το πανί για να καθαρίσετε την επιφάνεια του σίδερου! Έχετε ένα καθαρό σίδηρο.

sidero

prin kai meta_sidero_

 

Το ξύδι και το αλάτι διαλύουν τυχόν λεκέδες από άλατα και σκουριά και  αφήνει το σίδερο σας  ολοκαίνουργιο.

Τώρα αυτό είναι ένα σίδερο που μπορείτε ευχαρίστως να χρησιμοποιήσετε στα ρούχα σας.

tiphero

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close