Παγώνει φρούτα και δημιουργεί ένα αριστούργημα

Κάποιες φορές δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξεις κάτι εντυπωσιακό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσικά υλικά που μπορείς να τα βρείς σε μια βόλτα στο δάσος και να καταπλήξεις  με αυτό που θα φτιάξεις μικρούς και μεγάλους. Αυτό που χρειάζεται σίγουρα πάντως είναι όρεξη και πολύ φαντασία. Τι θα λέγατε λοιπόν; να δημιουργούσατε ένα εντυπωσιακό στεφάνι το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα και θα μπορέσει να διακοσμήσει εντυπωσιακά τον εξωτερικά σας χώρο;

entiposiako-stefani1_

Τι θα λέγατε λοιπόν; να δημιουργούσατε ένα εντυπωσιακό στεφάνι το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα και θα μπορέσει να διακοσμήσει εντυπωσιακά τον εξωτερικά σας χώρο;

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε ενα Χριστουγεννιατικο στεφάνι με ρύζι και κόλλα!

Φτιάχνετε εύκολα και απλά και είναι πολύ πρωτότυπο! Μπορείτε να πάρετε διάφορα φρούτα δάσους καθώς και φύλλα από έλατο ή κυπαρρίσι ή οτιδήποτε άλλη πρασινάδα θέλετε, ενώνοντας έτσι αρμονικά χρώματα γιορτινά, να τα βάλετε μέσα σε μια φόρμα να προσθέσετε νερό και να τα βάλετε όλα μαζί στην κατάψυξη.

entiposiako-stefani2_

Δείτε ακόμη: Πώς να φτιάξετε το πιο καραμελένιο στεφάνι Χριστουγέννων

Αυτό μπορεί να σας κρατήσει και μια ολόκληρη μέρα ή και παραπάνω ανάλογα τη θερμοκρασία που θα έχει έξω. Φτιάξτε το για μια ξεχωριστή περίσταση που θα περιμένετε κόσμο και αφήστε όλοι να μείνουν με το στόμα ανοιχτό με το δικό σας αριστούργημα!

entiposiako-stefani3_

Δείτε ακόμη: Κόβει στεφάνια χούλα χουπ σε κομματάκια και αυτό που φτιάχνει θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Μπορείτε να βάλετε από πάνω από το δικό σας παγωμένο στεφάνι και μια ψε’υτικη φωλιά με ένα ψεύτικο πουλί, προκειμένου να τελειοποιήσετε το έργο σας!

entiposiako-stefani4_

Μπορείτε επίσης, να βάλετε μια κορδέλα και να κρεμάσετε το παγωμένο σας στεφάνι στα κάγκελα!

entiposiako-stefani5_

photos creditresurrectionfern.typepad.com

Close