Πανέξυπνο κόλπο για να οργανώσετε τις κονσέρβες στο ντουλάπι της κουζίνα σας

Η οργάνωση της κουζίνα  μπορεί να είναι πρόκληση για κάθε γυναίκα! Πάντα αφήνουμε μερικές κονσέρβες να λήξουν χωρίς να έχουμε αντιληφθεί την ύπαρξή τους παρά μετά από αρκετούς μήνες, καθώς τις έχουμε βάλει βαθιά μέσα στο ντουλάπι.

Δείτε ακόμη: Πως να καθαρίσετε όλες τις συσκευές της κουζίνα σας

Πολλές φορές βάζουμε πολλές κονσέρβες μαζί και στο τέλος αν θέλουμε να πάρουμε κάποια μπορούμε να κάνουμε το ντουλάπι που τις αποθηκεύουμε χάλια .

Το σημερινό βίντεο από την Elisa Bernick παρακάτω εξηγεί ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αναβαθμίσετε τα ράφια της κουζίνας σας. Απλά συγκεντρώστε κάποιο σύρμα για ράφια, ένα σιδηροπρίονο, και βίδες,και  στη συνέχεια, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες για να ξεκινήσετε τη μετατροπή του βρώμικου ντουλαπιού της κουζίνας σας σε ένα απίστευτα οργανωμένο χώρο.

Δείτε ακόμη:13 πανέξυπνες νέες χρήσεις για τα αντικείμενα της κουζίνα σας

Μπορεί να σας φαίνεται λίγο περίεργο, το να προσθέσετε ράφια με σύρμα στο υπάρχον ντουλάπι σας αλλάόταν δείτε την οργάνωση που θα επικρατήσει, θα το αγαπήσετε, καθώς θα κάνει τα πάντα πιο εύκολα και θα αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα κονσερβοποιημένα προϊόντα σας.

Πάντα αφήνουμε μερικές κονσέρβες να λήξουν χωρίς να έχουμε αντιληφθεί την ύπαρξή τους παρά μετά από αρκετούς μήνες, καθώς τις έχουμε βάλει βαθιά μέσα στο ντουλάπι.

Μπορείτε να αγοράσετε σύρμα για τα ράφια σας άμεσα, αλλά πρέπει να είναι άπαχο με μια ορισμένη γωνία για να χωράει στο ντουλάπι σας, οπότε αν μπορείτε να προσαρμόσετε το ράφι με αυτή τη λύση, θα ήταν τέλειο.

Δείτε ακόμηΤρυπάει με μια μεταλλική χτένα ένα κρεμμύδι και κάνει πιο εύκολη την ζωή μας στην κουζίνα!

Η  Elisa Bernick στο youtube  μοιράζετε μαζί μας αυτό το απλό τέχνασμα προκειμένου να μας βοηθήσει αναβαθμίσουμε το ντουλάπι της κουζίνας μας για την αποθήκευση των κονσερβοποιημένων τροφίμων

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως θα οργανώσετε τις κονσέρβες στην κουζίνα σας:

Close