ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: 31 ιδέες για παιδιά. 31 ιδέες με Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά προτιμούν τα Χριστούγεννα από το Πάσχα. Το μόνο πράγμα που τους αρέσει από το Πάσχα είναι οι λαμπάδες που θα τους φέρει ο νονός και η νονά και τα δώρα που θα πάρουν. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε τώρα που το Πάσχα βρίσκεται μία ανάσα μακριά να συγκεντρώσουμε για εσάς τις καλύτερες λαμπάδες για παιδιά το 2022.

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε ιδέες για λαμπάδες για παιδιά για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Λαμπάδες με την Έλσα από το Frozen, λαμπάδες με τον Spiderman και τον Batman, λαμπάδες με τον Superman, με minions, με τον Μικρό Πρίγκιπα και άλλες. Διαβάστε παρακάτω:

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Πασχαλινή λαμπάδα με πειρατή

Αν στο παιδάκι σας αρέσουν οι πειρατές τότε καλά θα κάνετε να συμβουλεύσετε τον νονό ή την νονά να κινηθούν σε αυτά τα…μονοπάτια. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλές και πανέμορφες λαμπάδες με σχέδια πειρατή που θα κάνουν το παιδί σας να καμαρώνει για την λαμπάδα του.

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: 31 ιδέες για παιδιά

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα με νεράιδα

Από την άλλη υπάρχουν παιδιά που δεν αγαπούν συγκεκριμένες ηρωίδες ή ήρωες αλλά την ιδέα γύρω από τις ηρωίδες ή τους ήρωες. Αν η μικρή σας έχει μία αδυναμία στις νεράιδες τότε στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλές ρομαντικές και girly λαμπάδες με νεράιδες είτε χειροποίητες είτε σε μεγάλα μαγαζιά με εποχιακά.

πασχαλινή-λαμπάδα-με-νεράιδα-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδες με τα λογότυπα του Superman και του Batman

Η αλήθεια είναι πως οι λαμπάδες με τα μεγάλα αρκουδάκια ή τις μεγάλες κούκλες κολλημένες πάνω τους δεν είναι αναγκαστικά κάτι που αρέσει στα παιδιά. Μπορείτε να διαλέξετε μίνιμαλ λαμπάδες με τα λογότυπα των αγαπημένων σούπερ ηρώων τους και να τους πάρετε ένα ξεχωριστό παιχνίδι που να τα ενθουσιάσει περισσότερο.

πασχαλινή-λαμπάδα-με-batman-και-superman-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδες με ξύλινους σούπερ ήρωες

Αν θέλετε να ενισχύσετε τις μικρές επιχειρήσεις καλό θα ήταν να δώσετε μία ευκαιρία στην πληθώρα σχεδίων που σας δίνουν άνθρωποι που φτιάχνουν χειροποίητες λαμπάδες με μεράκι. Καταρχάς θα βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να κάνουν κι αυτοί…Πάσχα κι επίσης η ποιότητά τους είναι φοβερή.

Σαν νονά πήρα πέρσι χειροποίητη λαμπάδα και τόσο εγώ όσο και ο μικρός μείναμε ενθουσιασμένοι με το πόσο φρόντισαν ακόμη και την συσκευασία. Δώστε μία ευκαιρία στις μικρές επιχειρήσεις λοιπόν.

πασχαλινή-λαμπάδα-με-super heroes-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Ροζ λαμπάδα με την Minie

H Minie έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και παρόλο που από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε έχουν βγει χιλιάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων, η Minie παραμένει σταθερή αξία για τα παιδιά μας. Έτσι μπορείτε να πάρετε μία ροζ εντυπωσιακή λαμπάδα με κορδέλες και την Minie στο σχέδιο.

πασχαλινή-λαμπάδα-με-minie-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα με τον Γκάρφιλντ ή με αυτοκινητάκια για βρέφη

Μπορεί το παιδί σας να είναι ακόμη πολύ μικρό για να καταλάβει, όμως καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία της νονάς και του νονού να του αγοράσουν την πρώτη του λαμπάδα. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε κεριά με έντονα χρώματα και μικρά διακοσμητικά με τον Γκάρφιλντ, με αυτοκινητάκια και με ό,τι άλλο σας αρέσει.

πασχαλινή-λαμπάδα-για-μωρά-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδες με πασχαλίτσες και λουλουδάκια για παιδιά στην προεφηβεία ή στην εφηβεία

Μπορεί το παιδί να κοντεύει το Γυμνάσιο ή να πηγαίνει ήδη στο Γυμνάσιο και να θέλει να το αντιμετωπίζεται σαν μεγάλο και ανεξάρτητο, όμως μέσα του μία λαμπάδα θα το κάνει πολύ χαρούμενο. Αν λοιπόν ψάχνετε να βρείτε την κατάλληλη λαμπάδα για τα παιδιά αυτής της ηλικίας οι παρακάτω είναι ό,τι πρέπει.

Χαρούμενα, παιχνιδιάρικα και ταυτόχρονα minimal σχέδια που ταιριάζουν σε παιδιά που προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι μεγάλωσαν αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν αποχωριστεί το χρώμα από την ζωή τους.

πασχαλινή-λαμπάδα-για-εφήβους-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα με τον Superman και το όνομα του παιδιού

Από την άλλη αν θέλετε να κάνετε δώρο μία λαμπάδα με συναισθηματική αξία για το παιδί μπορείτε να ζητήσετε από κάποια μικρή επιχείρηση να σας φτιάξει μία λαμπάδα με το όνομα του μικρού ή της μικρής πάνω στο αγαπημένο του λογότυπο. Ακόμη και βρέφος να είναι το διακοσμητικό θα του μείνει και όταν μεγαλώσει θα το θυμάται με νοσταλγία.

πασχαλινή-λαμπάδα-με-superman-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδες με minions

Μπορεί να πέρασαν χρόνια από όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του “Εγώ, ο Απαισιότατος” αλλά μέχρι και σήμερα τα μικρά, κιτρινωπά, σκανταλιάρικα minion αγαπιούνται πολύ από μικρούς αλλά και μεγάλους. Έτσι μία λαμπάδα με minions θα αρέσει πολύ στο μικρό σας.

πασχαλινή-λαμπάδα-με-minions-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα Frozen

Πέρασα εξαιτίας του επαγγέλματός μου από 3 παιδικούς σταθμούς. Οι μικρές μου, είχαν την Έλσα από το Frozen ακόμη και στα τάπερ που έτρωγαν το κολατσιό τους. Αν λοιπόν αρέσει πολύ η Έλσα τότε σίγουρα μία λαμπάδα με την Έλσα θα την ενθουσιάσει.

πασχαλινές-λαμπάδες-με-frozen-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα με τον Mickey

Παιδιά δεν έχει μόνο η Minie ψυχή αλλά και ο Mickey. Διαλέξτε λοιπόν εντυπωσιακές και πανέμορφες λαμπάδες με τον αγαπημένο τους Mickey και ενθουσιάστε τους φέτος την Ανάσταση.

πασχαλινές-λαμπάδες-με-mickey-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα Spiderman

Ο Spiderman έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και μπορεί να σας φαίνεται παλιμπαιδισμός αλλά στις ταινίες του Spiderman υπάρχουν φανατικοί θαυμαστές που έχουν πατήσει τα 30. Είναι η όλη κουλτούρα του κόμικ που φοβάμαι ότι δεν μπορώ να σας την εξηγήσω.

Σίγουρα λοιπόν μία λαμπάδα Spiderman θα εντυπωσιάσει τον μικρό σας αλλά και την μικρή σας. Διότι τα παιχνίδια και οι αγαπημένοι ήρωες δεν έχουν φύλο. Επίσης μπορεί να ενθουσιάσει και τον άντρα σας. Να του πάρετε κι εκείνου μία αν του αρέσουν αυτές οι ταινίες. 😂

πασχαλινές-λαμπάδες-με-spiderman-ιδέες- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Πασχαλινές λαμπάδες με μεγάλες κούκλες

Βέβαια δεν είναι λίγα τα παιδάκια που τους αρέσει να έχουν Πασχαλινές λαμπάδες με μεγάλες κούκλες. Αφαιρούν την κούκλα και μετά παίζουν μαζί της. Έτσι φέτος το Πάσχα σίγουρα μπορείς να επιλέξεις μία τέτοια λαμπάδα και το αγγελούδι σου δε θα μείνει ασυγκίνητο.

πασχαλινές-λαμπάδες-με-κούκλες-ιδέες- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα “Μικρός Πρίγκιπας”

Ο Μικρός Πρίγκιπας πρόκειται για ένα λογοτεχνικό αριστούργημα που κάνει τα παιδιά να δουν την ζωή με ένα πιο παραμυθένιο βλέμμα και τους μεγάλους να καταλάβουν έστω και λίγο πως είναι να είσαι ξανά παιδί. Δεν είναι λίγα τα παιδιά που αγαπούν τον Μικρό Πρίγκιπα και σίγουρα μπορείς να επιλέξεις μία τέτοια λαμπάδα.

πασχαλινές-λαμπάδες-με-Μικρό Πρίγκιπα-ιδέες- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα Cars

Τα Cars ήταν μία ταινία κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια πριν και έκανε πάταγο. Ακόμη και σήμερα τα Cars αγαπιούνται πολύ από τα μικρά μας κι έτσι σίγουρα μπορείς να βρεις πολλές τέτοιες λαμπάδες στην αγορά.

πασχαλινές-λαμπάδες-με-cars-ιδέες-

Πασχαλινές λαμπάδες 2022: Λαμπάδα με την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα

Αν το παιδί σου, υποστηρίζει μία συγκεκριμένη ομάδα στο ποδόσφαιρο και του αρέσει πολύ να ασχολείται γενικότερα, τότε μία τέτοια λαμπάδα θα το ενθουσιάσει. Αν είναι έφηβος θα την κατά ευχαριστηθεί, ενώ αν είναι πιο μικρό σε ηλικία παρ’ του και κάνα παιχνιδάκι με την λαμπάδα.

πασχαλινές-λαμπάδες-με-ποδόσφαιρο-ιδέες- ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

Δείτε ακόμα Αξιοποιούμε τις λαμπάδες του Πάσχα φτιάχνοντας υπέροχα κεριά!

ιδέες-για-πασχαλινές-λαμπάδες-για-παιδιά-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close