Πήρε ένα βαρέλι και δημιούργησε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη κατασκευή και όχι μόνο

Τα βαρέλια κρασιού και ουίσκι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από την ωρίμανση του αλκοόλ και με διαφορετικούς τρόπους που πραγματικά θα σας εκπλήξουν. Μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτά το σπίτι σας αυτή τα Χριστούγεννα. Ενώ όλοι οι άλλοι θα έχουν παντού στο σπίτι τους ταράνδους και διακοσμητικά με τον Άγιο Βασίλη, εσείς μπορείτε να κάνετε την διαφορά.

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα παλιό βαρέλι κρασιού ή ουίσκι σε ένα κομψό φωτιστικό που θα κάνει την μπροστινή σας βεράντα να είναι σε εορταστικό κλίμα με ένα ρουστίκ τρόπο.

Δείτε ακόμη: 15 εκπληκτικές κατασκευές με τσιμεντόλιθους

Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε αυτή την υπέροχη κατασκευή που σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Πήρε ένα βαρέλι και δημιούργησε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη κατασκευή και όχι μόνο

Πώς Να Φτιάξετε Το Δικό Σας;

Η αυτοαποκαλούμενη “εμμονική με τις κατασκευές και ξυλουργός”, April Wilkerson αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φωτιστικό από βαρέλι αφού της το ζήτησε η μητέρας της και για καλή μας τύχη, μας δείχνει πως να το φτιάξουμε και εμείς βήμα προς βήμα στο YouTube και στο προσωπικό της blog .

Αυτή η κατασκευή απαιτεί να έχετε κάποιες βάσεις ξυλογλυπτικής, αλλά εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τρυπάνι και έχετε χώρο για να το κάνετε αυτό, τότε μπορείτε και εσείς να τα καταφέρετε.

Δείτε ακόμη: Υπέροχες απλές και φθηνές κατασκευές που θα λατρέψετε!

Χρησιμοποιώντας ένα στένσιλ και ένα τρυπάνι, η Wilkerson ήταν σε θέση να μετατρέψει ένα παλιό βαρέλι ουίσκι σε μια υπέροχη κατασκευή για τη μαμά της. Αφού χρησιμοποίησε το τρυπάνι για να δημιουργήσει τρύπες, τοποθέτησε φώτα μέσα του δημιουργώντας ένα υπέροχο διακοσμητικό για τις διακοπές.

Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό!

Πήρε ένα βαρέλι και δημιούργησε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη κατασκευή και όχι μόνοwilkerdos.com

Επειδή η μαμά της ήθελε να χρησιμοποιεί αυτό το διακοσμητικό τόσο το χειμώνα όσο και την άνοιξη, η Wilkerson το διακόσμησε από τη μια μεριά με χιονονιφάδες και έλατα και από την άλλη μεριά με πεταλούδες και λουλούδια.

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα παλιό βαρέλι κρασιού ή ουίσκι σε ένα κομψό φωτιστικό που θα κάνει την μπροστινή σας βεράντα να είναι σε ένα εορταστικό κλίμα με ένα ρουστίκ τρόπο.

Έτσι, δημιούργησε μια κατασκευή που η οικογένεια της μπορεί να την χρησιμοποιεί όλο το χρόνο.

Τέλειο έτσι;;;

Εάν δεν θέλετε να κάνετε τα σχέδια που έκανε πάνω στο βαρέλι η  Wilson μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά.

Εκτός όμως από αυτή την καταπληκτική κατασκευή υπάρχουν και άλλες που μπορείτε να κάνετε με ένα βαρέλι.

Δείτε ακόμη: Κόβει ένα πλαστικό μπουκάλι και δημιουργεί μια κατασκευή.. που όλοι θέλουμε να έχουμε στο σπίτι μας!

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα μισό βαρέλι σε γλάστρα με φυτά και να το  τοποθετήσετε δίπλα στην μπροστινή πόρτα σας, για παράδειγμα.

Πήρε ένα βαρέλι και δημιούργησε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη κατασκευή και όχι μόνο       Creative Cain Cabin

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βαρέλι για να ανάβετε φωτιά.

Πήρε ένα βαρέλι και δημιούργησε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη κατασκευή και όχι μόνο        So You Think You’re Crafty

Με λίγη δημιουργικότητα και ικανότητες μπορείτε να μετατρέψετε ένα παλιό βαρέλι σε υπέροχες κατασκευές που θα είναι αξιοζήλευτες!

Close