Πώς Mπορείτε να  Δημιουργήσετε Αποθηκευτικούς Χώρους σε ένα Σπίτι Χωρίς Ντουλάπια (VIDEO)

Πολύς κόσμος, όταν ψάχνει να μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι, το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι αν έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι ντουλάπες στα υπνοδωμάτια (αλλά και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού) παίζουν σπουδαίο ρόλο στη σωστή οργάνωση του σπιτιού αλλά αν μένετε ήδη σε ένα σπίτι που δεν έχει αρκετές, υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις για να δημιουργήσετε μόνοι σας αποθηκευτικούς χώρους.

Στην κουζίνα Στην κουζίνα υπάρχουν πολλές ιδέες για να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους. Μπορείτε να βάλετε ένα ορθογώνιο ράφι δίπλα στον νεροχύτη ώστε να τοποθετείτε εκεί μπολ και ποτήρια που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Επίσης, αν η κουζίνα σας έχει πάγκους ή τραπέζι, φροντίστε να τα ενισχύσετε με έξτρα ράφια και καλάθια.

Δείτε ακόμα: Mένετε σε σπίτι με ενοίκιο; Δείτε ενα έξυπνο κόλπο που θα απογειώσει την διακόσμηση σας!

Στο υπνοδωμάτιο Αν το δωμάτιό σας δεν έχει επαρκείς χώρους για να βάλετε τα ρούχα σας, τότε σκεφτείτε σαν λύση τις ανοιχτές ντουλάπες. Πολύς κόσμος υιοθετεί αυτό το στιλ διακόσμησης που πλέον είναι μόδα αλλά θέλει προσοχή γιατί όταν τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι σε κοινή θέα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο τακτοποιημένα.

Πώς Mπορείτε να Δημιουργήσετε Αποθηκευτικούς Χώρους σε ένα Σπίτι Χωρίς Ντουλάπια (VIDEO)

Οι ανοιχτές ντουλάπες είναι πλέον μόδα και αποτελούν την τέλεια λύση για όσους από εσάς δεν έχετε αποθηκευτικούς χώρους στα υπνοδωμάτια.

Δείτε ακόμα: Αυτό το χρώμα είναι η νέα τάση στη διακόσμηση των βρεφικών δωματίων!

Εκμεταλλευτείτε κάθε έπιπλο Όταν ένα σπίτι δεν έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους τότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το κάθε έπιπλο και σημείο του σπιτιού. Προσθέστε συρτάρια κάτω από καναπέδες, καλάθια κάτω από κρεβάτια και πολλά ράφια. Εξερευνήστε το σπίτι σας ώστε να βρείτε όλα εκείνα τα σημεία και τις εσοχές που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν έξτρα ράφια και ντουλάπια.

Δείτε ακόμα: Ετσι είναι το παλάτι του Μπάκιγχαμ: 775 δωμάτια, χρυσό, φλύαρη πολυτελής διακόσμηση, μυστικές πόρτες! (εικόνες)

Δείτε στο βίντεο μερικές ακόμα υπέροχες ιδέες για να προσθέσετε αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι σας!

Πηγή: spirossoulis
Close