Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας . 15 Ιδέες διακόσμησης κήπου.

Οι παλιές τσαγιέρες κοσμούν τα ντουλάπια της κουζίνας μας σε αρκετά νοικοκυριά διότι αποτελούν “προίκα” που είτε μας την άφησαν επίτηδες οι παλιότερες νοικοκυρές της οικογένειας είτε απλά ξέμειναν στα ντουλάπια.

Αν δεν είστε άνθρωπος που σας αρέσει να βγάζετε τα vintage σερβίτσια σας στους καλεσμένους τότε η διακόσμηση με παλιές τσαγιέρες θα σας σώσει. Διότι στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 ιδέες με παλιές τσαγιέρες που μπορούμε να διακοσμήσουμε με αυτές τον κήπο μας.

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: 20 μοντέρνες ιδέες

Παλιές τσαγιέρες σαν διακοσμητικά κήπου, σαν φωλιές πουλιών, σαν μέρη που βάζουμε τροφή για τα πουλάκια, σαν γλάστρες και γενικά για οτιδήποτε άλλο μας αρέσουν. Οι ιδέες αυτές θα ανανεώσουν τον κήπο σας και θα σας κάνουν να περάσετε δημιουργικό χρόνο κάνοντας εύκολες κατασκευές. Διαβάστε παρακάτω: 

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας:  Η παλιά σας τσαγιέρα σαν διακοσμητικό κήπου με χάντρες

Μπορείτε να γεμίσετε την παλιά σας τσαγιέρα με ένα παλιό σας κόσμημα με χάντρες. Βγάλτε την άκρη του κοσμήματος από το στόμιο της τσαγιέρας και κάντε την παλιά σας τσαγιέρα να μοιάζει με ένα μικρό και σικ κόσμημα.

Διακοσμήστε τον κήπο σας με παλιές τσαγιέρες: 15 ιδέες

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας: Η παλιά σας τσαγιέρα σε ξύλινο σπιτάκι

Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ξύλινο σπιτάκι για τον κήπο και να κολλήσετε μέσα σε αυτό την παλιά σας τσαγιέρα όπως στην εικόνα της φωτογραφίας. Αν είστε καλοί στις κατασκευές μπορείτε ακόμη και το ξύλινο σπιτάκι να το φτιάξετε μόνοι σας και να το βάψετε με χρώματα της επιλογής σας.

διακοσμητικό κήπου-με-παλιά-τσαγιέρα-σε-ξύλινο σπιτάκι-ιδέες-

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας:  Η παλιά σας τσαγιέρα σαν γλάστρα για τα μυρωδικά σας

Μπορείτε να μετατρέψετε την παλιά σας τσαγιέρα σε γλάστρα με έναν πανεύκολο τρόπο. Απλά γεμίστε την με το κατάλληλο χώμα και φυτέψτε εκεί τα μυρωδικά σας. Έτσι θα μπορείτε να έχετε φρέσκα μυρωδικά για τα φαγητά σας και όχι μόνο ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτείτε πλήρως την παλιά σας τσαγιέρα.

παλιά τσαγιέρα-σαν-γλάστρα-ιδέες-

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας:  Η παλιά σας τσαγιέρα σαν γλάστρα για τα λουλούδια

Μπορείτε να γεμίσετε την παλιά σας τσαγιέρα με χώμα και να φυτέψετε εκεί όμορφα λουλούδια. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε άλλες αυτοσχέδια γλάστρες πάνω σε μία παλιά σκάλα, μαζί με την νέα σας ανανεωμένη τσαγιέρα και να ομορφύνετε τον κήπο σας.

παλιά τσαγιέρα-σαν-γλάστρα-ιδέες-

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας: Η παλιά σας τσαγιέρα σαν φωλιά πουλιών

Πολλοί άνθρωποι φτιάχνουν αυτοσχέδιες φωλιές πουλιών. Μπορεί τα πουλιά να μην τις προτιμήσουν διότι η φύση έχεις τους δικούς της κανόνες, όμως σίγουρα είναι μία ευχάριστη δραστηριότητα για εσάς και τα παιδιά σας. Και μπορεί κάποιο πουλάκι να βρει κάποια στιγμή καταφύγιο εκεί.

παλιά τσαγιέρα-σαν-φωλιά πουλιών-ιδέες-

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας:  Ονειροπαγίδα από…κουζινικά

Μία υπέροχη και άκρως πρωτότυπη ονειροπαγίδα με την παλιά σας τσαγιέρα αλλά και με πιρούνια και κουτάλια που δεν χρειάζεστε. Αν το χέρι σας πιάνει από κατασκευές τότε σίγουρα η παρακάτω ιδέα είναι μία υπέροχη διακοσμητική πρόταση όχι μόνο για τον κήπο αλλά και για την κουζίνα.

παλιά τσαγιέρα-σαν-ονειροπαγίδα-ιδέες-

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας: Κάντε το παρτέρι σας να ξεχωρίσει με παλιές τσαγιέρες

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα ανεκμετάλλευτο σημείο του παρτεριού σας με παλιές τσαγιέρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα πέραν από το να τις διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε αν και αυτό δεν είναι αναγκαστικό. Είτε μπορείτε να τις βάψετε στα χρώματα της αρεσκείας σας είτε απλά να τις τοποθετήσετε όπως σας αρέσει χωρίς επεξεργασία.

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

Πως να διακοσμήσετε πρωτότυπα τον κήπο σας με κάτι που έχετε όλοι στο σπίτι σας:  Γεμίστε τις τσαγιέρες σας με σπόρους

Μερικοί σπόροι μέσα στην τσαγιέρα δεν είναι μόνο ένα πολύ πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο. Μπορεί να φανούν και πολύ χρήσιμοι για τα πουλάκια, αν οι σπόροι που βάλετε μέσα στην τσαγιέρα είναι κατάλληλοι γι’ αυτά. Δοκιμάστε το!

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-με-σπόρους-

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινή διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα: 15 ιδέες

ιδέες-με-παλιές τσαγιέρες-σαν-διακοσμητικά-κήπου-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close