ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: 20 μοντέρνες ιδέες. 20 ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και της ανανέωσης. Όπως ακριβώς έχουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε εμείς, πηγαίνοντας διακοπές και ανανεώνοντας την εξωτερική μας εμφάνιση έτσι μπορούμε να ανανεώσουμε και τους χώρους του σπιτιού μας.

Μπορείτε λοιπόν να κάνετε την διακόσμηση του σπιτιού σας άκρως καλοκαιρινή επιλέγοντας όμορφα καλοκαιρινά κάδρα και καλοκαιρινά διακοσμητικά για τον τοίχο σας. Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες με καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου. Διαβάστε παρακάτω: 

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Ψάθινα οικιακά είδη στον τοίχο

Μπορείτε να διαλέξετε για τον τοίχο σας ψάθινα μπολ, πιατέλες και μεγάλα σουπλά και να απογειώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Τα ψάθινα οικιακά είδη δεν είναι ακριβά και πολλές φορές τα έχουμε ήδη σε κάποιο ράφι της κουζίνας να πηγαίνουν χαμένα. Ιδανική διακόσμηση για την κουζίνα, το χολ ή το σαλόνι.

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: 20 μοντέρνες ιδέες

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Μεγάλος καθρέφτης στο χολ

Μπορείς να διακοσμήσεις το χολ σου με έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη. Ο καθρέφτης δεν έχει εποχή οπότε σίγουρα μπορεί να απογειώσει το σπίτι σου και το Καλοκαίρι. Επίσης κάνει το σπίτι να μοιάζει πιο ευρύχωρο και είναι πάντα χρήσιμος.

καθρέφτης-στο-χολ-ιδέες-καλοκαιρινή διακόσμηση-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Ξύλινη ρόδα στολισμένη με λουλούδια

Αν έχετε μία ξύλινη ρόδα σαν την παρακάτω μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε καταλλήλως με μερικά λουλούδια. Εκτός του ότι τα λουλούδια θα χαρίσουν μία φρεσκάδα τόσο στην διακόσμηση του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χώρου, η ξύλινη ρόδα μοιάζει και με τιμόνι βάρκας ή πλοίου.

ξύλινο διακοσμητικό-με-λουλούδια-στο-χολ-ιδέες-καλοκαιρινή διακόσμηση-

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Ξύλινη σανίδα στο σαλόνι

Το φετινό Καλοκαίρι τα ξύλινα διακοσμητικά είναι στις τάσεις. Μπορείτε να βάλετε μία παλιά ξύλινη σανίδα στον τοίχο του σπιτιού σας χωρίς να χρειαστεί να καρφώσετε καρφιά στους τοίχους. Απλά στερεώστε την σανίδα στο αγαπημένο σας σημείο. Μερικά κάδρα με θαλασσινές αναπαραστάσεις θα ολοκληρώσουν την εικόνα.

ξύλινη σανίδα-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινή διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα: 15 ιδέες

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Καπέλα στον τοίχο

Το φετινό Καλοκαίρι άλλη μία τάση έκανε την εμφάνισή της κι εμείς είπαμε να της δώσουμε μία ευκαιρία. Ψάθινα ή και κλασικά καπέλα κρεμασμένα στους τοίχους που θα κάνουν το σπίτι σας να αποκτήσει την δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

ψάθινα καπέλα-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Κάδρα με θέμα την θάλασσα

Φυσικά ο πιο εύκολος τρόπος να εντάξεις την καλοκαιρινή διακόσμηση σε όλους τους χώρους του σπιτιού σου είναι τα κάδρα με θέμα την θάλασσα. Οι θαλασσινές αναπαραστάσεις μπορούν να απογειώσουν την διακόσμηση του σπιτιού σου στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα, ακόμη και στο χολ ή στο μπάνιο.

καλοκαιρινά-κάδρα-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Διακοσμητικές βεντάλιες από στάχια

Μπορείς να βρεις στα είδη διακόσμησης μεγάλες καλοκαιρινές βεντάλιες με στάχια και να αναδείξεις τους τοίχους του σπιτιού σου. Είναι μία μοντέρνα πρόταση που κάνει το σπίτι να μοιάζει ακόμη πιο καλοκαιρινό και αν τις επιλέξεις δεν θα το μετανιώσεις.

βεντάλιες-από-στάχια-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Boho κάδρα στο μπαλκόνι

Φυσικά μπορείς να διακοσμήσεις με boho κάδρα όλους τους χώρους του σπιτιού αλλά επειδή στο μπαλκόνι σπάνια υπάρχουν κάδρα είπαμε να σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο, δημιουργικό και μοντέρνο. Ένα boho κάδρο στο μπαλκόνι ή στην αυλή σας θα απογειώσει την ατμόσφαιρα.

boho-κάδρα-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Κάδρα με κοχύλια και βότσαλα

Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κάδρο από κοχύλια και βότσαλα. Παίρνεις μία ξύλινη κορνίζα σε όποια διάσταση θέλεις. Την γεμίζεις με τσιμέντο τόσο, ώστε να μην ξεχειλίσει και πριν παγώσει το τσιμέντο και σταθεροποιηθεί κολλά πάνω του βότσαλα και κοχύλια από κάποια παραλία. Αφήνεις να στεγνώσει και είναι τέλειο.

diy κάδρο-με-βότσαλα-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Καλοκαιρινή διακόσμηση με κάδρα

Στην αγορά υπάρχει μία τεράστια ποικιλία με κάδρα σε καλοκαιρινά σχέδια. Θάλασσα, βότσαλα, κοχύλια, εξωτικές παραλίες και κάθε σχέδιο ή αναπαράσταση ξυπνά μέσα σας το Καλοκαίρι. Μην φοβηθείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ένα τέτοιο κάδρο λοιπόν.

καλοκαιρινό-κάδρο-με-παραλία-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Καδράκια με κοχύλια και αστερίες

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα παρακάτω καδράκια. Μικρά καδράκια με κοχύλια και βότσαλα ή αστερίες που θα απογειώσουν την διακόσμηση του σαλονιού σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μικρά και πολλά καδράκια είναι τάση τα τελευταία χρόνια και δεν χρειάζεται να την αποχωριστούμε το Καλοκαίρι.

καλοκαιρινό-κάδρο-με-αστερίες-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Extra tip

Το μυστικό στην καλοκαιρινή διακόσμηση είναι να μην υπερβάλλουμε. Ακόμη και σε μία boho διακόσμηση τα λίγα διακοσμητικά, τα ανάλαφρα καλύμματα, τα λίγα και όμορφα αξεσουάρ κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο δροσερό.

Μην το παρακάνετε λοιπόν γιατί η έντονη και πλούσια διακόσμηση κάνει το σπίτι να μοιάζει πιο ζεστό και το Καλοκαίρι γίνεται ανυπόφορο. Παίξτε με μίνιμαλ διακοσμητικές ιδέες και με παστέλ χρώματα. Φυσικά μπορείτε να δώσετε μία ευκαιρία και στις έντονες αποχρώσεις αλλά με μέτρο και σωστούς συνδυασμούς.

καλοκαιρινό-κάδρο-με-θάλασσα-στον-τοίχο-ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-

Δείτε ακόμα Greige διακόσμηση :15 ιδέες

ιδέες-καλοκαιρινής διακόσμησης-στον-τοίχο-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close