Πώς να φτιάξετε κάτι με glitter χωρίς να τα πασαλείψετε όλα

Αγαπάτε το glitter; Οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να παραδεχτούμε οτι τα αντικείμενα που λάμπουν μας αποσπούν την προσοχή.

Ωστόσο, αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αντικείμενο που έχει πάνω glitter  τότε έχετε προσέξει οτι όχι μόνο αυτό το αντικείμενο λαμπυρίζει αλλά και όλο το σπίτι μαζί του.

Δείτε ακόμη:Γιατί οι επιστήμονες πιστεύουν οτι θα έπρεπε να απογορευτεί το γκλίτερ

Το Glitter έχει το δικό του τρόπο να “γλιστράει” σε κάθε πλευρά της ζωής μας μετά τη χρήση: τα ρούχα μας, στο χαλί σας και ειδικά στα μαλλιά μας.

Αυτή η θλιβερή πραγματικότητα οδηγεί πολλούς από εμάς που λατρεύουμε το glitter, να το αποφεύγουμε.. Εάν και εσείς νιώθετε το ίδιο, σας έχουμε  καλά νέα. Στην πραγματικότητα, θα σας αποκαλύψουμε πως να μην γεμίσουν όλα γύρω σας με glitter.

Παλαιότερα η τοποθέτηση του glitter σε ένα αντικείμενο πάντα περιλάμβανε την κόλλα, το glitter και το αντικείμενο. Αν και όλα αυτά φαίνονται μια χαρά αρχικά, το glitter δεν κρατάει για πολύ πάνω στο αντικείμενο και γεμίζει το χώρο.

Δείτε ακόμη: Παίρνει μια Χούφτα Γκλίτερ και την σκορπάει στο Πάτωμα τους Σπιτιού της. Τρεις μέρες μετά; Οι Φίλες της μένουν Άφωνες!

Αντ ‘αυτού, προτείνουμε να προσθέσετε ένα βήμα ή δύο όταν προσθέτετε glitter σε ένα αντικείμενο. Για παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να πάρετε μια συνηθισμένη κούπα, μια μπλε χαρτοταινία για βαφή, glitter, γυαλιστερό βερνίκι για decoupage (ντεκουπάζ) , ένα πινέλο και μια μπατονέτα.

Το μυστικό είναι να αφήσετε το αντικείμενο σας να στεγνώσει καλά πριν προσθέσετε ένα επιπλέον στρώμα από το γυαλιστερό βερνίκι για ντεκουπάζ. Η ταινία χρησιμεύει ως φράγμα πάνω από το glitter που το κρατά εκεί που πρέπει να είναι, χωρίς να δημιουργεί χάος στο χώρο.

Δείτε ακόμη: Ανακατεύει κόλλα με glitter και φτιάχνει κάτι απίστευτα εντυπωσιακό!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω για να μάθετε πώς να τοποθετείτε το glitter σχεδόν στα πάντα! 

Πηγή: littlethings.com

Close