Πώς να μετατρέψετε την παλιά σας συρταριέρα σε ένα παγκάκι

Αν αγαπάτε τις κατασκευές τότε σίγουρα αυτό το άρθρο θα το λατρέψετε!Μήπως έχετε μια παλιά συρταριέρα που πιάνει χώρο στην αποθήκη σας και δεν ξέρετε τι να την κάνετε; Θέλετε να την ξεφορτωθείτε ή ακόμη και να την κάνετε ξύλα για το τζάκι σας; Λοιπόν, πριν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι τέτοιο δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτή. Υπάρχουν πολλές πρακτικές ιδέες για την επαναχρησιμοποίηση του παλαιού αυτού επίπλου σας που πραγματικά θα σας κάνουν να το ξαναγαπήσετε!

Μετατρέψτε την παλιά σας συρταριέρα σε παγκάκι και περάστε ατέλειωτες ώρες σε αυτό με γνωστούς και φίλους!

Δείτε ακόμη:Φτιάξτε μόνες σας μοδάτα βραχιόλια τυλιγμένα με κλωστή 

Διαδικασία που πρέπει να κάνετε για να μετατρέψετε την παλιά σας συρταριέρα σε ένα πανέμορφο παγκάκι:

  • Ξεκινήστε βγάζοντας το ξύλο της κορυφής, μαζί με τα κορυφαία τμήματα των συρταριών. Στο κάτω μέρος όπου τα συρτάρια  παραμένουν ανοιχτά, μπορείτε να προσθέσετε ένα κομμάτι από ένα σκληρό ξύλο ή μια παχιά κορυφή κόντρα πλακέ και να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια ξύλου που έχετε βγάλει από την συρταριέρα σας προκειμένου να ενισχύσετε το κάθισμα.. Βεβαιωθείτε ότι το πάνω μέρος κοντραπλακέ που θα βάλετε να είναι παχύ κάπου 2 εκατοστά. Αυτό θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα κάθισμα που θα ευχαριστιέστε να κάθεστε σε αυτό.

Δείτε ακόμη:Φτιάξτε αρωματικά κουκουνάρια με το δικό σας άρωμα!

  • Το επόμενο βήμα είναι η προσθήκη ενός ξύλου 1 x 4  στο πίσω κέντρο, το οποίο θα πρέπει να πηγαίνει από την κάτω πλευρά του κόντρα πλακέ και να φτάνει μέχρι κάτω στο έδαφος. Αυτό βοηθά στην κατανομή του βάρους όταν θα υπάρχει βάρος πάνω στο παγκάκι.
  • Αν θέλετε το παγκάκι σας να ξεχωρίσει μπορείτε να του προσθέσετε και άλλες όμορφες πινελιές.Θα μπορούσατε να αγοράσετε όμορφα χερούλια αντίκες και να βάλετε στο κάτω μέρος.Καλύψτε τις παλιές τρύπες από την συρταριέρα και ανοίξτε καινούργιες αν χρειαστεί για να βάλετε τις αντίκες.
  • Στη συνέχεια τοποθετείστε στο πάνω μέρος από το παγκάκι ένα μικρό στρωματάκι μαλακό ή μαξιλάρες θα μπορούσατε.Γεμίστε το παγκάκι σας με μαξιλαράκια.

Δείτε ακόμη:Φτιάξτε μόνες σας τις πιο λαμπερές τεράστιες χιονόμπαλες για τα Χριστούγεννα!

Το παγκάκι σας είναι έτοιμο!Μπορείτε να το χαρείτε με γνωστούς και φίλους!

metatrepste-ti-siratriera-se-pagkaki1_

Πηγή: prakticideas.com
Close