Ψεκάζει με αυτό το μείγμα και μετά από 2 ώρες.. τα κουνούπια, οι μύγες και οι κατσαρίδες εξαφανίζονται!

Πως να διώξω κατσαρίδες,κουνούπια και μύγες; Με αυτό το μαγικό μείγμα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα που μας επιτρέπουν να εξαφανίσουμε τα έντομα, αλλά συνήθως αυτά περιέχουν πολλά χημικά και στο τέλος μπορεί να είναι επιβλαβή και ρυπογόνα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτά τα προϊόντα και να απομακρύνετε τα κουνούπια από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τεράστια χρηματικά ποσά.

Μερικοί άνθρωποι μετά από ένα τσίμπημα παρουσιάζουν κάποιο ήπιο ερεθισμό ή ακόμη και πρήξιμο ή έντονη φλεγμονή, αλλά μετά τη χρήση αυτής τη συνταγής τα κουνούπια θα φύγουν μια και καλή από το σπίτι σας.

Δείτε ακόμη: Η πιο αποτελεσματική σπιτική συνταγή που υπόσχεται να εξολοθρεύσει όλα τα κουνούπια και τις κατσαρίδες στο λεπτό! 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα που μας επιτρέπουν να εξαφανίσουμε τα έντομα, αλλά συνήθως αυτά περιέχουν πολλά χημικά και στο τέλος μπορεί να είναι επιβλαβή και ρυπογόνα.

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 φλυτζάνι φυσικό φυτικό έλαιο
  • 1/2 φλυτζάνι σαμπουάν.
  • 1/2 φλυτζάνι φυσικό ξύδι με συγκέντρωση 9%.

Παρασκευή:

Σε ένα δοχείο ανακατέψτε όλα τα υλικά και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε στο χώρο όπου θέλετε να απομακρύνετε τα κουνούπια! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, στον κήπο ή στο δέρμα σας ως απωθητικό.

Δείτε ακόμη: Με μόλις 2 υλικά εξαφανίστε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας μια για πάντα!

Τι δεν ξέρατε για τα κουνούπια :

Τα κουνούπια αποτελούν μέρος της ίδιας ομάδας με τις μύγες, έχουν ένα ενιαίο ζεύγος πτερυγίων, μακρύ και λεπτά πόδια, μία κεφαλή με μια εξαιρετική προβοσκίδα. Το σώμα και τα φτερά τους είναι καλυμμένα με μικρές κλίμακες με κάποια συνέχεια , και ο όγκος των μεγάλων κουνουπιών κυμαίνεται από  3-9 mm.

Αντίθετα, τα θηλυκά κουνούπια τρέφονται συχνά με αίμα , ώστε να παράγουν τα αυγά τους. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι τα ενήλικα κουνούπια , αρσενικά και θηλυκά, επίσης τρέφονται από το νέκταρ των λουλουδιών. Οι προνύμφες τρέφονται με διάφορα υλικά, ανάλογα με το είδος.

Τα περισσότερα καταναλώνουν οργανικά υπολείμματα και τα μικρά τους υδρόβιους οργανισμούς. Ωστόσο, ορισμένα είδη είναι αρπακτικά και τρέφονται με άλλα κουνούπια . Τα ενήλικα κουνούπια είναι πιο δραστήρια από το σούρουπο έως την αυγή, ακόμα και σε περιοχές με πολλά σύννεφα,. Αυτό γίνεται γιατί, το φως του ήλιου δεν τους ευχαριστεί δεδομένου ότι μπορούν να στεγνώσουν και να πεθάνουν.

Δείτε ακόμη: Πως να κρατησετε μακρυα τα κουνουπια!

Αν και είναι δύσκολο να δείτε τις διαφορές μεταξύ αρσενικών και θηλυκών κουνουπιών , μπορούμε να βρούμε κάποια ενήλικα αρσενικά κουνούπια, που δεν τρέφονται με αίμα .  Μόνο τα θηλυκά το κάνουν.

Close