Το μαγικό υλικό που εξαφανίζει τα λίπη και τα λάδια από ταψιά, τηγάνια και κατσαρόλες φυσικά και ανέξοδα!

Λίπη, λάδια και γενικότερα οι λιπαρότητα στα ταψιά τα τηγάνια και στις κατσαρόλες μας, κάνει το πλύσιμο των πιάτων εφιάλτη.

Το μαγικό υλικό που εξαφανίζει τα λίπη και τα λάδια από ταψιά, τηγάνια και κατσαρόλες φυσικά και ανέξοδα!

 

Όλοι μας έχουμε δυσκολευτεί να βγάλουμε από το τηγάνι ή το ταψί το λάδι που μετά το μαγείρεμα έχει γίνει ένα με το σκεύος; Και ποιο δύσκολο ακόμα είναι να αντιμετωπίσουμε το λάδι στα πλαστικά τάπερ που αποθηκεύουμε το φαγητό, τα οποία καθαρίζονται μετά από πάρα πολλή προσπάθεια.

Τα φυσικά καθαριστικά είναι αρκετά αποτελεσματικά και ακίνδυνα, για την ακρίβεια τρώγονται κιόλας. Αν λοιπόν είστε και εσείς fun των φυσικών προϊόντων, ακόμα και όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού. Σας έχουμε την λύση που δοκιμάσαμε πρώτα εμείς και θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας λίγο πιο εύκολο.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο ρύζι, το οποίο πρέπει να ρίξετε στην λαδωμένη επιφάνεια και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, η οποία δεν είναι άλλη από το να απορρόφηση την λιπαρότητα από τα σκευή. Αφήστε το ρύζι στην επιφάνεια να δράσει για 10 περίπου λεπτά και έπειτα πετάξτε το. Στην συνεχεία πλένετε πολύ καλά το ταψί, το τηγάνι ή το τάπερ σας με ζεστό νερό και μπόλικο υγρό πιάτων.

Άλλη μια πολύ καλή λύση που κάνει πολύ καλή δουλειά και θα σας βοηθήσει είναι να βάλετε αντί για ρύζι, αλάτι.

Δοκιμάστε και τα δυο tips που σας δώσαμε και θα εκπλαγείτε με το πόσο καλή δουλειά κάνουν!!

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close