Βάζει αυτό πάνω στα γυαλιά του και οι γρατζουνιές εξαφανίζονται...

Ξέρετε τι ενοχλεί περισσότερο τα άτομα που φοράνε γυαλιά οράσεως; Μα φυσικά οι γρατζουνιές! Τα γυαλιά μπορούν να γίνουν πολύ βρώμικα και γδέρνονται πολύ εύκολα ,έτσι αυτά στρεβλώνουν την εικόνα του κάθε ατόμου, και το άτομο που τα φορά νευριάζει. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να καθαρίζετε τα γυαλιά σας τακτικά, αλλά ξέρετε ποια είναι η καλύτερη μέθοδος;

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού! Δείτε τα

Το να καθαρίσετε τα γυαλιά σας με νερό δεν τα καθαρίζει καλά και είναι και μια χρονοβόρα διαδικασία, ενώ αν τα σκουπίσετε με τη μπλούζα σας , αυτό έχει ως επακόλουθο τα γυαλιά να γεμίζουν γρατζουνιές. Ευτυχώς για σας, έχουμε μερικές απλές μεθόδους που θα κάνουν τα γυαλιά σας να φαίνονται σαν καινούργια!

αν τα σκουπίσετε με τη μπλούζα σας , αυτό έχει ως επακόλουθο τα γυαλιά σας να γεμίζουν γρατζουνιές

Μαγειρική σόδα:

Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με νερό μέχρι να φτιάξετε μια πάστα, έπειτα πάρτε αυτή την πάστα και βάλτε την πάνω στους φακούς των γυαλιών σας, και τρίψτε τους με απαλές κυκλικές κινήσεις . Ξεπλύνετε με κρύο νερό στο τέλος και voila! Τα γυαλιά σας θα φαίνονται σαν καινούργια!

Δείτε ακόμη: Τρίβει μέλι στο πρόσωπο της και »βάζει τα γυαλιά» σε όλα τα χημικά καθαριστικά!

Οδοντόκρεμα:

Η συνηθισμένη οδοντόπαστα είναι επίσης ένα πολύ καλό καθαριστικό για την αφαίρεση των γρατζουνιών και των βρωμιών που μπορεί να έχουν τα γυαλιά σας. Βάλτε λίγη οδοντόπαστα σε ένα βαμβάκι και τρίψτε το πάνω στους φακούς με κυκλικές κινήσεις, και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα γυαλιά κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό. Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!

Δείτε ακόμη: Έβαλε χαρτοταινία στα γυαλιά ηλίου και δείτε τι έφτιαξε!

Η καλύτερη μέθοδος για τις γρατζουνιές!

Αν χρειαστεί να καλύψετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας, δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα και στις δύο πλευρές του φακού , και εξαπλώστε τη καλά με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας τρίβοντας τη με κυκλικές κινήσεις. Αυτό θα κάνει τους φακούς σας να λάμψουν! Στη συνέχεια, πλύντε τους φακούς με κρύο νερό και στεγνώστε τους σε χαρτοπετσέτες.

Δοκιμάστε όλες αυτές τις μεθόδους και ανακαλύψτε ποια μέθοδος ταιριάζει στο τύπο των γυαλιών σας περισσότερο!

Πηγή: keepyourbody.com
Close