Βάζει οδοντόκρεμα πάνω σε μια οδοντόβουρτσα και τρίβει με αυτή ένα σκουριασμένο ασημικό. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!

Το καθάρισμα των σκουριασμένων ασημικών είναι πολύ δύσκολο και πολλές φορές φαντάζει απίθανο. . Είτε προσπαθείτε να «ξαναζωντανέψετ娻 παλιά ασημικά σκεύη είτε ασημένια κοσμήματα, είναι πάντα πολύ δύσκολο.

Μερικές φορές φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να κάνετε τα θαμπά και σκουριασμένα ασημικά να γυαλίσουν είναι να τα πάτε σε έναν ειδικό. Όμως, μην ανησυχείτε, σας έχουμε την Λύση!!! Μπορείτε να χαρίσετε στα σκουριασμένα και θαμπά ασημικά σας την παλιά τους λάμψη με προϊόντα που έχετε στο σπίτι σας.

Δοκιμάσαμε για εσάς 6 λύσεις για να δούμε ποια είναι πιο αποτελεσματική !

  • Βραστό νερό, αλουμινόχαρτο, μαγειρική σόδα και θαλασσινό αλάτι: Η μίξη αυτών των προϊόντων υποτίθεται ότι παράγει μια χημική αντίδραση που μπορεί να αφαιρέσει την σκουριά και να γυαλίσει τα σκεύη σας.
  • Κέτσαπ: Το οξύ στις ντομάτες λέγεται ότι καθαρίζει από την σκουριά!
  • Λεμονίτα-Sprite: Το κιτρικό οξύ και η ανθράκωση στη σόδα μπορεί προφανώς να απομακρύνει την σκουριά.
  • Καθαριστικό τζαμιών: Η αμμωνία στο καθαριστικό τζαμιών λέγεται ότι καθαρίζει τα ασημικά χωρίς να βλάπτει την επιφάνεια τους.
  • Λευκό ξύδι: Το οξύ στο ξύδι απομακρύνει την σκουριά και κάνει τα ασημικά να λάμψουν!
  • Οδοντόκρεμα: Το χημικό λαουρυλοθειικό νάτριο στην οδοντόκρεμα απομακρύνει την σκουριά!

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να καθαρίσετε τα ασημικά σας με οδοντόκρεμα ή κέτσαπ; Μπορεί να μην σας πείθει και να ακούγεται ανόητο, αλλά θα εκπλαγείτε με τα εκπληκτικά αποτελέσματα!!!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως θα κάνετε τα ασημικά σας να αποκτήσουν την παλιά τους λάμψη!

Πηγή: littlethings.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close