Μόλις χθές επόμενα επεισόδια : 1, 2, 3 ,4 , 5

Μόλις χθές  επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων1, 2, 3 ,4 , 5: . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Ποιοί ηθοποιοί παίζουν στο Μόλις χθές : Μαριάννα Τουμασάτου, Αποστόλης Τότσικας, Απόστολος Γκλέτσος, Φωτεινή Τσακίρη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σπύρος Σταμούλης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Βακάλη, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Αθηνά Γιακεζόγλου και ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Δειτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 25, 26, 27, 28 , 29 , 30

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Βασίλη Θωμόπουλο, ενώ τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν οι έμπειρες Ρένα Ρίγγα και Ντέλα Φώσκολου. Η σειρά θα είναι βασισμένη στην πορτογαλική «Paixao» (Το πάθοs), όμως σε αυτή θα προστεθούν pολλά νέα στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μόλις χθές 27/09/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η αδελφή του Αλέξανδρου, η Δάφνη, που έχει ζήσει μια οικογενειακή τραγωδία, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, έχει τα γενέθλιά της κι η οικογένεια θα μαζευτεί για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί στο εξοχικό τους. Η Λουΐζα θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να πάρει τον Μιχάλη μαζί, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία για να φτιάξει η σχέση του με τον πατέρα της. Ο Σπύρος, κολλητός φίλος του Μιχάλη από παιδιά και βαφτισιμιός του Αλέξανδρου, που τον έχει μεγαλώσει σαν γιο του, θα πάει κι εκείνος μαζί. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι έχει έναν σύμμαχο. Εκείνος όμως είναι ερωτευμένος κρυφά με τη Λουΐζα και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Ένα απρόοπτο γεγονός θα αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα…

Μόλις χθές 28/09/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για έναν φόνο που δεν έκανε. Το νέο πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένειά του και μυστικά, κρυμμένα για χρόνια, βγαίνουν στο φως. Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει. Κάποιο συγκεκριμένο μέλος της συντροφιάς θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει ο ιατροδικαστής σε νεκροψία. Η Μαρία και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Μιχάλης φυλακίζεται για ανθρωποκτονία. Ο Σπύρος στήνει το σκηνικό για να ενοχοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Μιχάλη. Μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Κεχαγιά, η Λουΐζα μαθαίνει κάτι που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της.

Μόλις χθές 29/09/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Δέκα χρόνια μετά, ο Μιχάλης βγαίνει από τη φυλακή. Όλα έχουν αλλάξει. Η Λουΐζα είναι παντρεμένη με τον Σπύρο και έχει μια κόρη που είναι το μεγάλο της μυστικό. Ο Αχιλλέας είναι πια δικηγόρος και η Μαρία ευτυχισμένη που έχει ξανά τον γιο της ελεύθερο. Ο Μιχάλης όμως δεν θέλει να γυρίσει πίσω στο μέρος που ζουν αυτοί που τον πλήγωσαν. Πιάνει δουλειά αλλού, εκεί όμως θα γνωρίσει την Έλενα, τη μοιραία γυναίκα που θα πέσει επάνω του καθόλου τυχαία. Μια δεξίωση θα γίνει η αιτία να ξαναδεί ο Μιχάλης τη Λουΐζα και τον Σπύρο.

Μόλις χθές 30/09/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4  Ο Μιχάλης πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τη Λουΐζα, μέχρι που τη βλέπει μπροστά του και καταλαβαίνει ότι ακόμα την αγαπάει. Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα και της ζητά να κρατήσει τον Μιχάλη μακριά από τη γυναίκα του. Εκείνη, γνωρίζοντας ότι η αποκάλυψη του μυστικού της μπορεί να την στείλει στη φυλακή, συμφωνεί και βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τον Μιχάλη και να γίνουν ζευγάρι. Η Χριστίνα περνάει μεγάλη αγωνία, καθώς στο ίδρυμα που διευθύνει, ο μικρός Βασίλης, που μόλις είχε υιοθετηθεί, το σκάει και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Σπύρος δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη του Μιχάλη που τον απειλεί ότι θα πληρώσει για όσα του έκανε στο παρελθόν.

Ο Ορέστης παρενοχλεί μια υπάλληλο του ξενοδοχείου, γεγονός που γίνεται αιτία να βρεθεί η Λουΐζα αντιμέτωπη με τον Αχιλλέα, που θέλοντας να εκδικηθεί για την άδικη κατηγορία εναντίον του αδελφού του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει την οικογένεια Κεχαγιά να πληρώσει. Η Δάφνη περνάει δύσκολα και ζητά από τον γιό της, τον Ιάσονα, να σταθεί κοντά της. Η Μαρία, για μια ακόμη φορά, νιώθει ενοχές για τη σχέση της με τον Αντώνη και βρίσκεται σε δίλλημα, αλλά εκείνος την πείθει πως απλώς χρειάζεται να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. Οι φίλοι του Βασίλη από το ίδρυμα βγαίνουν κρυφά να τον ψάξουν και ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση από δύο άντρες με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Μόλις χθές 01/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 Η Μαρία, για άλλη μια φορά, υποφέρει. Ο Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Είναι άραγε ένας απλός ληστής αυτός που τον χτύπησε; Αυτό που ο Σπύρος ήθελε να εμποδίσει πάση θυσία, γίνεται πραγματικότητα, – ο Μιχάλης επιστρέφει στην πόλη του για να είναι δίπλα στον αδελφό του. Η Έλενα φοβάται την αντίδραση του Σπύρου αλλά περισσότερο από όλα, φοβάται μη συναντήσει ο Μιχάλης τη Λουΐζα και ξυπνήσουν τα παλιά αισθήματα.

Η επίθεση στον Αχιλλέα προκαλεί αναστάτωση σε πολλά από τα μέλη της οικογένειας Κεχαγιά. Η Λουΐζα ρωτάει τον Ορέστη αν έχει κάποια σχέση μ’ αυτή την υπόθεση και η Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γυναίκα που πρόδωσε τον γιο της. Ο Μιχάλης και η Λουΐζα βρίσκονται τόσο κοντά, πόσο εύκολο είναι πλέον να αποφύγουν ο ένας τον άλλον;

 

Close