8 Λέξεις Spoiler: Ο Αλέκος εκβιάζει την Ηλιάνα "Αν με χωρίσεις θα σαπίσεις στη φυλακή"

Ακόμη τα νέα γυρίσματα της σειράς 8 Λέξεις δεν έχουν ξεκινήσει, τα σενάρια όμως έχουν γραφτεί, και αυτά που θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο και τη νέα σεζόν θα είναι αποκαλυπτικά!

Μεγάλες εξελίξεις επιφυλάσσει η σειρά, με την Ηλιάνα να βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αφού δεν θα μπορεί να πάρει διαζύγιο από τον Αλέκο. Ο Σεπτέμβρης λοιπόν θα φέρει έναν χωρισμό που θα περάσει από πολλά εμπόδια και απειλές.

Ο Αλέκος δεν πρόκειται να αφήσει την Ηλιάνα, ενώ εκείνη θέλει διαζύγιο…Ποιο θα είναι το μέλλον του ζευγαριού;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η Ηλιάνα θα αρχίσει να έχει τεράστιο πρόβλημα με τον Αλέκο. Καταρχάς, η κοπέλα ξέρουμε ότι τον παντρεύτηκε ουσιαστικά για έναν και μόνο σκοπό. Για να ξανακάνει παιδί και μέσα από αυτό να «ξαναβλέπει» τη χαμένη της κόρη. Το κίνητρό της ήταν μόνο αυτό και σε συνδυασμό με το ότι ο Αλέκος είχε βρει τον τρόπο να την προσεγγίσει, την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε. Ο καιρός πέρασε, η Ηλιάνα ακόμα είναι «κολλημένη» στον Οδυσσέα και στο πώς να τον εκδικηθεί και στο ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει παιδί. Αυτό το τελευταίο θα κλονίσει και τον γάμο της. Έτσι δεν θα αργήσει να ζητήσει από τον Αλέκο να χωρίσουν. Όμως και πάλι τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα φαντάστηκε.

Ο Αλέκος πλέον έχει βολευτεί μέσα σ’ αυτόν τον γάμο. Έχει αποκτήσει χρήματα, έχει δύναμη και το πάνω χέρι. Ξέρει τα πάντα για τον Δημήτρη και μπορεί να τον κάψει, αλλά κυρίως μπορεί να κάψει την Ηλιάνα, καθώς είναι ο μόνος που γνωρίζει για τους φόνους των δύο γυναικών που έχει κάνει η σύζυγός του. Φυσικά και αυτό είναι το γερό χαρτί που θα χρησιμοποιήσει για να μη χωρίσει με την Ηλιάνα. Μόλις η Ηλιάνα του ζητήσει διαζύγιο, θα δει και το άλλο πρόσωπο του Αλέκου.

Το σκληρό, το κυνικό και το αποφασισμένο: «Αν χωρίσουμε, να ξέρεις ότι την ίδια στιγμή θα σαπίσεις στη φυλακή», της λέει. Η Ηλιάνα τα χάνει, για μία ακόμα φορά δέχεται πισώπλατο μαχαίρωμα και την προδοσία να την πληγώνει: «Τι λες; Μου είχες υποσχεθεί να με προστατεύεις», του απαντά και ο Αλέκος ψυχρά της επαναλαμβάνει: «Μόνο εγώ ξέρω ότι έχεις σκοτώσει. Μπορώ να το αποδείξω, γι’ αυτό δεν θα ξαναπείς ποτέ τη λέξη διαζύγιο».

Η Ηλιάνα σκέφτεται ότι μπορεί να ξεφύγει και ότι όλα αυτά τα λέει για να την τρομάξει και συνεχίζει να επιμένει. Όμως ένα γεγονός την «επαναφέρει» στον τρόμο, στον φόβο και την υποταγή. Κι αυτό είναι ένα εύρημα που ανασύρεται από τη θάλασσα και ανήκει στο πτώμα της γυναίκας που είχε σκοτώσει.

Ο μοναδικός άνθρωπος που θα της συμπαρασταθεί, που θα τη βοηθήσει και που θα είναι πλάι της, θα είναι η Αποστολία. Η κοπέλα παράλληλα θα ανοίξει τα μάτια της Ηλιάνας για όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη της, τόσο με τον Αλέκο όσο και με τον Δημήτρη και τη Σμαράγδα, αλλά την ίδια στιγμή θα την προστατέψει και θα τη γλιτώσει από την παράνοια που θα τη σπρώξει η απελπισία που αισθάνεται με τον ωμό εκβιασμό του άντρα της.

Close