Άννα Μάσχα  – Αυτή η νύχτα μένει : Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

Αυτή η νύχτα μένει : Η Διαμάντω και οι αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού της. Η Άννα Μάσχα είχε μιλήσει  στο παρελθόν στο στο «Marie Claire» και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στην  μητρότητα, αλλά και όλα όσα  συνειδητοποίησε για τη δική της μητέρα όταν εκείνη απέκτησε το δικό της παιδί τον γιο της.

Ότι και να λέμε είναι υπέροχη ηθοποιός….

Άννα Μάσχα : Η μητρότητα και οι αλλαγές με τον ερχομό του γιου της

Άννα Μάσχα – Αυτή η νύχτα μένει : Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

«Προσωπικά δεν είχα προσδοκίες ή σκέψεις για την μητρότητα πριν αποκτήσω παιδί. Ό,τι γνώριζα ήταν από τη σχέση με τη μητέρα μου και όσα έβλεπα γύρω μου.

Ένα έχω να πω: Άρχισα να καταλαβαίνω πολλές συμπεριφορές και πολλά λάθη της δικής μου μητέρας. Γιατί πέφτουμε στα ίδια λάθη οι μητέρες από καθαρή αγάπη για το παιδί μας. Δεν μπορούμε εύκολα να αποδεχθούμε αυτόν τον άλλο άνθρωπο που είναι το παιδί μας. Αυτόν τον συνδυασμό χαρακτηριστικών και στοιχείων, που είναι δικό μας δημιούργημα, αλλά ένα όλοδικός του εαυτός.

Δείτε επίσης : Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 5, 6

Άννα Μάσχα : Τι κάνει όταν δεν τραγουδά στο Αυτή η νύχτα μένει – Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

Είναι πολύ δύσκολο να απαρνηθούμε τις προσδοκίες μας. Το κάνουμε, επειδή αυτή είναι η πορεία της ζωής, αλλά μέσα στην όλη διαδικασία γίνονται μυριάδες λάθη.

Οι άνθρωποι είμαστε ατελείς. Προσπαθούμε να το παίξουμε τέλειοι, αλλά δεν γίνεται. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε το παιδί μας αληθινά και βαθιά. Έτσι θα καταφέρουμε να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, αλλά και το παιδί μας που δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά μας και δεν φταίει καθόλου γι’ αυτό.

Δείτε επίσης : Αυτή η Νύχτα Μένει: Η δυσάρεστη εξέλιξη που τρομάζει και εκθέτει την Ζέτα

Άννα Μάσχα : Τι κάνει όταν δεν τραγουδά στο Αυτή η νύχτα μένει – Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

Πρέπει να κατανοήσουμε πως είμαστε διαφορετικοί. Να αποδεχτούμε τα παιδιά μας όπως είναι. Το σημαντικό είναι το παιδί να ξέρει ότι οι γονείς του είναι εκεί, δίπλα του, να του σταθούν και να το βοηθήσουν. Από τη δική μου εμπειρία πολλοί κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά γίνονται λάθη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς γονέα για να πετύχει», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close