Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης που θα την οδηγήσει να ζητήσει βοήθεια από την Ελένη

Άγριες μέλισσες :Μυρσίνη και Ελένη μαζί στο σπίτι της Σταμίρη;  Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης που θα την οδηγήσει να ζητήσει βοήθεια από την Ελένη

 

Το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης αποκαλύπτεται

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια στις άγριες μέλισσες, η Μυρσίνη είχε απατήσει το Δούκα με τον Θωμά Κυπραίο .Παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, στη συνέχεια ενέδωσε στο έντονο φλερτ του, καθώς μετά τα όσα πέρασε  με το θάνατο του Σέργιου, ένιωθε και πάλι επιθυμητή γυναίκα!

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Σεβαστού απατάει τον σύζυγό της, Δούκα Σεβαστό! Στο παρελθόν, όπως θα δούμε σε flashbacks, η ίδια είχε ζήσει και πάλι ένα παράνομο πάθος που κατέληξε σε έρωτα ζωής, από τον οποίο προέκυψε ο Νικηφόρος. Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει.

Ο μοναδικός άνθρωπος που  ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξ αρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα! Άλλωστε είχαμε δει σε flashback στη σειρά, όταν ο Μιλτιάδης συνάντησε τυχαία στον δρόμο την Μυρσίνη, ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της.

Ο Δούκας συγκλονίζεται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Βόσκαρης παντρεύεται τη Σοφούλα!

Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο! Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα! Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι!

Μυρσίνη και Ελένη μαζί στο σπίτι της Σταμίρη;

Η Μυρσίνη δεν θα έχει πια πουθενά να πάει. Η υπεροπτική συμπεριφορά της και οι άσχημοι τρόποι της απέναντι στους υπόλοιπους συγχωριανούς της θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα βιώσει την ίδια αντίδραση απ’ όλους. Όμως ένα πρόσωπο θα είναι εκείνο που θα την πάρει μαζί και θα φροντίσει να της συμπαρασταθεί! Κι αυτό θα είναι η η Ελένη Σταμίρη!

Αν βγουν τα spoilers , οι εξελίξεις στις άγριες μέλισσες θα είναι συγκλονιστικες.

Εσάς ; Πως σας φαίνεται σαν εξέλιξη; Γράψτε μας στα σχόλια

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close