Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης λέει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης λέει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα

Σας είχαμε αποκαλύψει από τους πρώτους πως ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα Σεβαστού. Η αλήθεια είναι πως το γεγονός αυτό θα ταράξει τα νερά στο σπίτι των Σεβαστών , μια ακόμη αποκάλυψη λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο και βγάζει στη φόρα μια μεγάλη αλήθεια που μόνο η Μυρσίνη ήξερε να κρύβει τόσο καλά.

Όσοι είναι φανατικοί της σειράς Άγριες Μέλισσες σίγουρα έχουν δει πως ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Μυρσίνη Σεβαστού επικρατεί ένας αναβρασμός κάθε φορά που συναντιούνται γιατί άραγε τόσος φθόνος ανάμεσα τους;

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της  Μυρσίνης

Ο Μιλτιάδης μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική έχει πάρει αποφάσεις που σίγουρα δεν συμφέρουν τους Σεβαστούς. Ο Μιλτιάδης δεν είναι καλά και μέσα από τα πρόσωπα που βλέπει να του μιλάνε αποζήτα την εκδίκηση προς την οικογένεια των Σεβαστών.Πιο πολύ μένος έχει για τον Μελέτη, τον Κωσταντή και φυσικά για τον Δούκα.

Η Ανέτ από την άλλη παρατηρεί την συμπεριφορά του Μιλτιάδη και προσπαθεί να να καταλάβει τι συμβαίνει χωρίς να γνωρίζει τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν.

Στα επεισόδιά που θα ακολουθήσουν θα δούμε Δούκα  και Μιλτιάδη να έρχονται αντιμέτωποι. Η εκδίκηση είναι το μόνο όπλο και των δυο.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Μιλτιάδης είναι έτοιμος να τα διαλύσει όλα με κάθε κόστος ,λέει στον Δούκα πως έχει να του εξομολογηθεί ένα μεγάλο μυστικό που του κρύβει η Μυρσίνη, εκείνος επιμένει να το μάθει και έτσι  ο Μιλτιάδης του ανακοινώνει πως ένας από τους γιους του δεν είναι βιολογικό του παιδί. Σοκαρισμένος από την μεγάλη αποκάλυψη απαιτεί να μάθει το όνομα του παιδιού.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Γραμματικός κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη αλλά ο Μελέτης δεν έχει πει την τελευταία λέξη

Ο λόγος για τον Νικηφόρο  που δεν γνωρίζει την αλήθεια και σοκάρεται εξίσου, την ίδια στιγμή η αντίδραση του Δούκα είναι έντονη απέναντι στην Μυρσίνη .

Έρχονται λοιπόν μεγάλες στιγμές που θα ζήσουμε με τον Δούκα να βλέπει την ζωή του να  ανατρέπεται και να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση όπως άλλωστε και ο Νικηφόρος από την πλευρά του . Από την άλλη η τιμωρία της Μυρσίνης για αυτό της το παραστράτημα δεν θα αργήσει να έρθει .

Περιμένουμε λοιπόν τα επόμενα επεισόδια και είμαστε σίγουροι πως οι εξελίξεις θα μας συναρπάσουν για άλλη μια φορά

Διαβάστε όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close