Αγάπη Παράνομη: Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ –   –

Αγάπη Παράνομη: Η νέα σειρά της ΕΡΤ  – Πρεμιέρα και ώρες προβολής της σειράς 

Αγάπη Παράνομη: Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ – –

Η Αγάπη Παράνομη έρχεται στην ΕΡΤ, με την πρεμιέρα να καθηλώνει τους τηλεθεατές. Ένα μακρινό ταξίδι πίσω στο 1906, σε μια κοινωνία κλειστή, σε μια οικογένεια διχασμένη, γεμάτη ένοχα μυστικά. Ένα καστ πολύ δυνατό, με ηθοποιούς που έρχονται για να μας ανατριχιάσουν με τις ερμηνείες τους.

Μία οικογένεια στην Κέρκυρα του 1906. Ένας γάμος αναγκαστικός που φέρνει προβλήματα και βυθίζει τα μέλη της οικογένειας στο σκοτάδι. Μία αγάπη παράνομη που οδηγεί στην καταστροφή τους χαρακτήρες…

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης πάει στη κηδεία του Πέτρου

Αγάπη Παράνομη: Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ – –

Η Αγάπη Παράνομη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, στις 15 Ιανουαρίου, στην ΕΡΤ. Αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Σάββατο, στις 22:00 το βράδυ. Το αριστούργημα αυτό βασίζεται στο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο της Ελένης Ζιώγα.

Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές

Ο Στάθης είναι παντρεμένος με την Διαμαντώ. Ζουν στο φτωχικό τους σπίτι στην Κέρκυρα του 1906, σε μία εποχή πατριαρχική. Έχουν τέσσερα παιδιά και τα βγάζουν πέρα δουλεύοντας σκληρά. Όλα διαλύονται, όταν ο Στάθης θα ερωτευτεί παράφορα την Χρυσαυγή, τη νεαρή κοπέλα του χωριού.

Θέλοντας να την έχει στη ζωή του, θα αναγκάσει τον γιο του να την αρραβωνιαστεί. Τότε είναι που ο εφιάλτης θα ξεκινήσει για τους χαρακτήρες της σειράς. Ο πειρασμός είναι δίπλα του, με την γυναίκα του, την Διαμαντώ, να βλέπει το χάος να την πλησιάζει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης επιτίθεται στην Ευτυχία και την πνίγει

Αγάπη Παράνομη: Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ – –

Σε αυτή τη μίνι σειρά της ΕΡΤ, θύματα και θύτες αλλάζουν διαρκώς πρόσωπα, σε μία “Αγάπη Παράνομη”, που τους κυριεύει.

Πρωταγωνιστούν: Καριοφυλλιά Καραμπέτη, ο Νίκος Ψαρράς, η Ευγενία Ξυγκόρου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Γιάννης Νταλιάνης και πολλοί ακόμη σπουδαίοι ηθοποιοί.

Αγάπη Παράνομη, πρεμιέρα Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στην ΕΡΤ.

Πηγή :  youfly.com

Close