Σασμός:

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές καθώς ο Αστέρης πάει στη κηδεία του Πέτρου .

Όλη η Κρήτη είναι στο πόδι. Ο Αστέρης εξαφανίζεται, με τους Βρουλάκηδες να ετοιμάζονται γεμάτοι πόνο για την κηδεία του Πέτρου, στη σειρά Σασμός. Το όπλο του Σταματάκη οδήγησε, μετά από ένα φρικτό λάθος, τον Βρουλάκη στο χώμα. Η βεντέτα συνεχίζεται και ο τρόμος έχει σκορπιστεί σε όλο το νησί.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός φυγαδεύουν τον Αστέρη, με σκοπό να τον σώσουν. Εκείνος είναι χαμένος, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό που έκανε. Δε μπορεί να δεχτεί πως σκότωσε άνθρωπο και -μάλιστα- τον αδελφό της αγαπημένης του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός:

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 79 , 80 , 81 , 82

Όλοι θρηνούν, όσο εκείνος βρίσκεται κρυμμένος σε μία σπηλιά. Όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο έντονα σκέφτεται το μεγάλο κακό που έκανε άθελά του. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη τον πιέζουν να παραμείνει κρυμμένος, αλλά εκείνος δεν αντέχει.

Μεγάλο σοκ στην κηδεία του Πέτρου

Ο Αστέρης αποφασίζει να εμφανιστεί στην κηδεία του Πέτρου σύμφωνα με το youfly.com  , εξοργίζοντας τους συγγενείς, στη σειρά Σασμός. Τα βήματά του τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παραδίδεται.

Σασμός:

Σασμός: Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Την ημέρα που όλη η Κρήτη έχει ντυθεί στα μαύρα και κλαίει για τον άδικο χαμό του Πετρή, ο Αστέρης περνάει τα κάγκελα της φυλακής. Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο πόνος της έχει τσακίσει την ψυχή. Το παιδί της υποφέρει και όλα αυτά πηγάζουν από το λάθος του Μαθιού να σκοτώσει τότε τον Στεφανή.

Σασμός:

Δείτε επίσης : Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Ο ένας φόνος οδηγεί στον άλλον και όλοι οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να δώσουν μία μάχη τεράστια, με σκοπό να καταφέρουν να επιβιώσουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close