Άγιος Έρωτας: Αργύρης και Παύλος σκορπούν τον θάνατο σε όλη την Στέρνα

Άγιος Έρωτας: Αργύρης και Παύλος σκορπούν τον θάνατο σε όλη την Στέρνα

Στη συνέχεια της σειράς, Άγιος Έρωτας, θα δούμε τον Παύλο να βγάζει τον Αργύρη από την φυλακή και μαζί να σκορπούν τον θάνατο σε όλη την Στέρνα.

Άγιος Έρωτας: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον Αργύρη να παίρνει το μέρος το μέρος του Παύλου, αφού ο τελευταίος του δείχνει ένα πολύ αγαθό πρόσωπο και τον βγάζει από την φυλακή. Οι δυο τους συμμαχούν και σπέρνουν τον θάνατο την Στέρνα.

Ο Παύλος εμφανίζεται στη χωροφυλακή και δίνει άλλοθι στον Αργύρη, προκαλώντας τις υποψίες του Νικηφόρου. Η Δώρα καταρρέει μόλις πληροφορείται τον θάνατο του Γεράσιμου, ενώ η Θάλεια και η Χλόη αρχίζουν να ανησυχούν για την ψυχολογική της κατάσταση και, κυρίως, για την προσκόλληση που συνεχίζει να δείχνει στον Παύλο.

O Aργύρης συγκρούεται με την οικογένειά του

Ο Λεωνίδας αναγκάζεται να φύγει προσωρινά με την κομπανία του, αφήνοντας τον Νικόλαο προβληματισμένο. Κι ενώ η Χριστίνα διαπραγματεύεται με τον Λαμπρόπουλο για την απελευθέρωση του Αντρέα, ο Νικόλαος αποκαλύπτει στη Χλόη τους φόβους του για την αντίδραση του πατέρα του, όταν μάθει πως εκείνη είναι κόρη του Παύλου.

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος παίρνει τη προεδρία μέσα από τα χέρια του Κυριάκου

Ο Νικόλαος ανησυχεί πως ο πατέρας του θα στραφεί εναντίον του, όταν μάθει ποιανού κόρη είναι η Χλόη. Ο Αργύρης συγκρούεται με την οικογένειά του, καθώς εκείνος έχει αρχίσει να πείθεται για τις αγαθές προθέσεις του Παύλου, ενώ όλοι οι άλλοι αμφιβάλλουν.

Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ειρήνη. Η Χριστίνα προσπαθεί να κοροϊδέψει τον Λαμπρόπουλο για να απελευθερώσει τον Αντρέα. Η Δώρα περνάει δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του Γεράσιμου. Η Δέσποινα από τη μεριά της, έρχεται αντιμέτωπη με κάποιες αποφάσεις του Παύλου, που δεν της αρέσουν καθόλου. Ο Κυριάκος παίρνει την Ελένη από τη Στέρνα, για να την κλείσει στο ψυχιατρείο.

Άγιος Έρωτας: Ο Αργύρης βάζει τέλος στη ζωή του

Δείτε ακόμηΆγιος Έρωτας: Τέλος 3 ηθοποιοί από τη σειρά- Ο λόγος της ξαφνικής αποχώρησής τους

Η Θάλεια ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου, για να ανακαλύψει την χαμένη οικογένεια του Παύλου, την ώρα που ο Σωτήρης ανακαλύπτει την ταυτότητα του Λεωνίδα. Η Χλόη και ο πατήρ Νικόλαος αντιλαμβάνονται πως ο Κυριάκος έχει κλείσει την Ελένη στο Δρομοκαΐτειο και προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με τον γιατρό Δημάτο για να τη βοηθήσουν.

Την ίδια ώρα, η Ελένη οδηγείται με δόλο στην Αθήνα και κλείνεται στην κλινική παρά τη θέλησή της, βιώνοντας την απόλυτη απόγνωση, ενώ η Σοφία δείχνει σημάδια βελτίωσης και δένεται όλο και περισσότερο με τον Ηλία.

Σχετικά άρθρα