Άγιος έρωτας : Δεν αντέχει να τον βλέπει άλλο να καταστρέφει ζωές και τον τελειώνει

Άγιος έρωτας : Δεν αντέχει να τον βλέπει άλλο να καταστρέφει ζωές και τον τελειώνει

Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την Δέσποινα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και να οργανώνει σχέδιο εξόντωσης του αδίστακτου Παύλου Μαρκόπουλου.

Άγιος έρωτας : Η Δέσποινα, όπως θα δούμε στην συνέχεια των επεισοδίων, είναι αποφασισμένη να τελειώσει μια και καλή την εγκληματική δράση του Μαρκόπουλου. Η γυναίκα δεν αντέχει να τον βλέπει να καταστρέφει τις ζωές όλων, κι έτσι, οργανώνει ένα σχέδιο για να τον τελειώσει οριστικά.

Στην Αθήνα τα γεγονότα τρέχουν με τον Παύλο να ενημερώνει τον Ηλία πως η Σοφία τού ζητά να τη φυγαδεύσει από το Δρομοκαΐτειο.

Η ομολογία του μοιάζει ειλικρινής και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ηλία. Ο Παύλος όχι μόνο δεν επιχειρεί τη φυγάδευση, αλλά βοηθά να αποτραπεί. Όταν η Χλόη και ο Νικόλαος φτάνουν στην Αθήνα, είναι ήδη αργά. Η απόδραση που φοβούνται δεν συμβαίνει ποτέ. Ο Παύλος, παράλληλα, δεν σταματά και τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας.

Άγιος Έρωτας-Δέσποινα-

H Δώρα προδίδει τον Αργύρη

Απειλεί τον Γεράσιμο, πιέζοντάς τον να σωπάσει και να υποταχθεί. Την ίδια ώρα, η Δέσποινα πλησιάζει τον Νικόλαο και του αποκαλύπτει το σχέδιό της που δεν είναι άλλο από το να στηρίζει προσχηματικά τον Παύλο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να στραφεί εναντίον του.

Δεν αντέχει άλλο να τον βλέπει να καταστρέφει ζωές! Ο Νικηφόρος ωστόσο αρχίζει να υποψιάζεται πως υπάρχει διαρροή από το εσωτερικό της χωροφυλακής. Κάποιος παίζει διπλό παιχνίδι.Ο Νικόλαος βλέποντας την ευκαιρία, προτείνει στον Νικηφόρο ένα σχέδιο που μπορεί να οδηγήσει στην πτώση του Παύλου. Είναι ριψοκίνδυνο αλλά είναι η μόνη λύση.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος σύμφωνα με το MyTv, ανοίγει την καρδιά του στον Αργύρη. Του αποκαλύπτει πως είναι ο παλιός έρωτας της Δώρας και πως επιστρέφει για να τη διεκδικήσει. Η εξομολόγηση πέφτει σαν κεραυνός. Η Δώρα με την προτροπή της Χλόης καλείται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος ζητά από τον Νικόλαο κάτι που τον αφήνει άναυδο

Στέκεται ανάμεσα σε δύο άντρες, σε δύο εκδοχές της ζωής της. Ο Αργύρης περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση. Εκείνος, όμως, βυθίζεται στις αναμνήσεις, στις υποσχέσεις που έδωσε και σε εκείνες που δεν κράτησε. Ο Γεράσιμος έρχεται αντιμέτωπος με την απόρριψη της Δώρας, αλλά δεν προλαβαίνει να διαχειριστεί τον πόνο του.

Λίγο αργότερα, ο Βαζούρας, σταλμένος από τον Παύλο, του επιτίθεται και τον ξυλοκοπεί άγρια, αφήνοντάς τον τραυματισμένο και ταπεινωμένο! Τότε η Δέσποινα σπεύδει να τον περιποιηθεί. Καθώς καθορίζει τις πληγές του, η οργή της για τον Παύλο φουντώνει και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Στη Στέρνα, την ίδια ώρα, ο Αργύρης διαλύεται.

Δείτε ακόμηΆγιος Έρωτας: Η Σοφία χάνει κάθε επαφή με τη πραγματικότητα και σκορπά τον θάνατο

Δεν αντέχει την αδυναμία της Δώρας να τον διαλέξει ξεκάθαρα απέναντι στον Γεράσιμο. Νιώθει πληγωμένος και πως στέκεται πάντα δεύτερος, πάντα στην σκιά ενός παρελθόντος που δεν λέει να σβήσει. Η Δώρα παλεύει με τον εαυτό της, με τις ενοχές και τις επιθυμίες της. Θέλει να προχωρήσει αλλά φοβάται να κλείσει οριστικά μια πόρτα. Κάθε της δισταγμός όμως πληγώνει.

Σχετικά άρθρα