Άγιος έρωτας-Νικόλαος-Χλόη-

Άγιος Έρωτας: “Δεν μπορώ να κάνω δικό μου παιδί” – Η μεγάλη εξαπάτηση έρχεται

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα του πει πως δεν μπορεί να κάνει δικό της παιδί και η μεγάλη εξαπάτηση έρχεται.

Άγιος Έρωτας: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του Β’ Κύκλου της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άννα μπερδεμένη σχετικά με τα συναισθήματά της θα νιώσει επιπλέον πίεση όταν ο Νικηφόρος της προτείνει να κάνουν ένα δικό τους παιδί. Δε θα διστάσει να τον εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Όλα τα καταιγιστικά spoilers στο daddy-cool.gr.

Ο Νικηφόρος Σαμαρτζής, ο ενωμοτάρχης της Στέρνας, στο νέο κύκλο του «Άγιου Έρωτα» θα πιέσει τη γυναίκα του, την Άννα ν’ αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Η Άννα όμως έχει παραδοθεί στην αγκαλιά της Ελένης.

Άγιος-Έρωτας-Νικηφόρος-

Η τελευταία παρά τις αρχικές της επιφυλάξεις θα δούμε ότι παραδέχεται το έρωτα της για την Άννα η οποία βρίσκει στην Ελένη την τρυφερότητα και την αγάπη που της λείπει. Η σχέση τους βέβαια παραμένει κρυφή, καθώς εκείνη την εποχή μια τέτοια αγάπη θεωρείτο «αμαρτία».

Άγιος-Έρωτας-Ελένη-

Από την άλλη ο Νικηφόρος θέλει ν’ αποκτήσει παιδί με την Άννα στην οποία μάλιστα θα αποκαλύψει την επιθυμία του αυτή. Ο Νικηφόρος φυσικά αγνοεί ότι η Άννα είναι ερωτευμένη με γυναίκα. Η επιθυμία αυτή του Νικηφόρου ταράζει ψυχικά την Άννα η οποία παλεύει με το μέσα της για την απάντηση που καλείται να δώσει στο σύζυγο της.

Άγιος-Έρωτας-Άννα-

Αποφασίζει λοιπόν πως η καλύτερη λύση για τώρα, είναι να του πει ψέματα πως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Ο Νικηφόρος δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει τη γυναίκα του αλλά γίνεται παράλληλα έξαλλος μαζί της που τόσα χρόνια το ήξερε και δεν του είπε κάτι. Η Άννα του λέει πως φοβόταν μην τον χάσει και ο Νικηφόρος νιώθει μέσα του σε απελπισία και δύσπιστος. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Μπορείτε να δείτε ακόμη

Όλα τα spoilers για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας