Άγιος Έρωτας:  Ο Κωλέτσης προσπαθεί να παγιδεύσει τον Χάρη

Άγιος Έρωτας: Ο Κωλέτσης προσπαθεί να παγιδεύσει τον Χάρη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Άγιου Έρωτα ο Κωλέτσης προσπαθεί να παγιδεύσει τον Χάρη.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Άγιος Έρωτας, θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωλέτσης θα προσπαθήσει να παγιδεύσει τον Χάρη για τον θάνατο του Βλάση που έπραξε με την μητέρα του Χριστίνα.

Η Κατρίν αποκαλύπτει στον Κυριάκο την απόφαση της Θάλειας να αναβάλει κι άλλο το σχέδιο τους και να μείνει με τον Παύλο ενώ ο Χάρης αδυνατώντας να μείνει μακριά από την Αναστασία την συναντά. Η Σοφία όμως ετοιμάζετε ερήμην του να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει αν είναι πράγματι εκεί.

Άγιος Έρωτας: O Κωλέτσης ανοίγει το φάκελο της δολοφονίας ξανα

Η Ειρήνη και η Ελένη επισκέπτονται τη Χλόη και αφού μαθαίνουν για την απώλεια του παιδιού της την παρηγορούν και της χαρίζουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς. Κάτι που όμως κρατάει λίγο, καθώς σύντομα η Ολυμπία στριμώχνει την Χλόη στη γωνία, ζητώντας της εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στο παιδί της.

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια : 59, 60, 61, 62

Ο  Κωλέτσης με τον Χάρη και τον Κλεάνθη επισκέπτονται το μέρος όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του Βλάσση. Ο αστυνομικός προσπαθώντας να μάθει τι συνέβη τελικά στον ενωμοτάρχη τους κάνει διάφορες πλάγιες ερωτήσεις για το τι μπορεί να έχει σχέση με την εξαφάνιση του.

Άγιος Έρωτας: O Κωλέτσης ανοίγει το φάκελο της δολοφονίας ξανα

Ο πατήρ Νικόλαος αποκαλύπτει στην Χλόη ότι αδυνατεί να απαρνηθεί το Θεό για χάρη της ενώ η Δώρα μαθαίνοντας από τον Θόδωρο ότι ο Γεράσιμος βρίσκεται στο Μεσολόγγι, αποφασίζει να πάει να τον βρει. Η Ειρήνη επισκέπτεται τον Αργύρη στη φυλακή μετανιωμένη για ό,τι έκανε.

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια : 59, 60, 61, 62

Εκείνος όμως της λέει ότι θα την συγχωρέσει μόνο αν παρουσιαστεί στο δικαστήριο και παραδεχτεί την ψευδομαρτυρία της. Όταν όμως η μητέρα της η Χριστίνα μαθαίνει την πρόθεση της την απειλεί ότι αν το κάνει ο Στέφανος θα μάθει ότι ετοιμαζόταν να φύγει μαζί με τον Πέτρο για την Αθήνα. Λίγο πριν ο πατέρας Νικόλαος επιστρέψει στη Στέρνα αποφασίζει να μιλήσει στην Χλόη  για την αναγκαστική συμφωνία του με τον Παύλο.