Άγιος Έρωτας: Πέτρος και Στέφανος καταλήγουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Άγιος Έρωτας: Πέτρος και Στέφανος καταλήγουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, στα νέα επεισόδια της σειράς, Άγιος Έρωτας, θα δούμε τον Πέτρο και τον Στέφανο να καταλήγουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Άγιος Έρωτας: Στα νέα επεισόδια της σειράς, η κατάσταση στην Στέρνα θα είναι έκρυθμη, λόγω της επιστροφής του Παύλου Μαρκόπουλου. Μέσα σε αυτή την τεταμένη κατάσταση, ο Στέφανος και ο Πέτρος έρχονται να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Δυστυχώς, τα δύο αδέρφια πληρώνουν το τίμημα των πράξεων τους και καταλήγουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο Παύλος βγαίνει από τη φυλακή και με αέρα νικητή, σκορπά τρόμο και θάνατο ξανά στη Στέρνα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς “Άγιος Έρωτας”. «Δεν θα μείνω για πολύ εδώ μέσα…» είχε προειδοποιήσει γεμάτος αλαζονεία έναν από τους συγκρατούμενούς του ο Μαρκόπουλος, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη φυλακή της Άμφισσας. Και πράγματι… Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να «δουλεύει» ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Άγιος Έρωτας-Παύλος

Ο Παύλος επιστρέφει με φόρα στη Στέρνα

Χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, θεούς και δαίμονες, ακόμα και την ίδια του την κόρη, τη Σοφία αλλά και με τη βοήθεια του σκοτεινού δικηγόρου του βρίσκεται τώρα πολύ κοντά στην αθώωση του, από τη στιγμή μάλιστα που η Χριστίνα για να σώσει τα παιδιά της πήρε πάνω της την ενοχή για το φόνο της Κατρίν. Ο δρόμος για την ελευθερία του ανοίγει διάπλατα. Όσοι ήθελαν να κλειστεί για πάντα σε ένα κελί για να μην ξανά κάνει κακό σε άλλον άνθρωπο νιώθουν αδύναμοι και τρομοκρατημένοι.

Άγιος Έρωτας-Χριστίνα

Η έτσι κι αλλιώς εύθραυστη υγεία της Πετρούλας χειροτερεύει ώρα με την ώρα, απελπίζοντας όσους την αγαπούν. Καθώς οι ελπίδες σώνονται κάθε λεπτό που περνά, ο πατήρ Νικόλαος, συντετριμμένος, κάνει τα πάντα, ώστε να ανακουφίσει τη βασανισμένη μητέρα του.

Παράλληλα, η Χλόη, μαθαίνοντας από τον ίδιο ότι η υγεία της Πετρούλας διαρκώς χειροτερεύει, παίρνει τη μεγάλη απόφαση: να της εξομολογηθεί όλη την αλήθεια για τον μικρό Κυριάκο. Θέλει, πριν φύγει από τη ζωή, η μητέρα του να μάθει πως έχει… γίνει γιαγιά και πως ο μικρός είναι γιος του Νικόλαου.

Άγιος Έρωτας-Πετρούλα

Στο μεταξύ, το λαθρεμπόριο του Πέτρου και του Στέφανου και η αιματηρή σύγκρουση με τη χωροφυλακή έχουν φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Στέρνα, οδηγώντας σε επικίνδυνες καταστάσεις τα δύο αδέλφια. Μετά τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, μάλιστα, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τον αδυσώπητο Ιταλό λαθρέμπορο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε πως τα δύο αδέρφια, ο Στέφανος και ο Πέτρος δεν θα έχουν καλό τέλος, αφού πολύ σύντομα θα καταλήξουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας