Στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Άγιος Έρωτας", θα δούμε τα φρικτά ψέματα που λέει ο Παύλος στη Σοφία.
Άγιος Έρωτας: Η Σοφία, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, υποφέρει από συνεχείς εφιάλτες. Ζητώντας απαντήσεις από το Πατέρα της, για το περιστατικό βιασμού, που βλέπει ξανά και ξανά, εκείνος της ρίχνει στάχτη στα μάτια λέγοντας της φρικτά ψέμματα.
Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα της καρδιάς του, έχει επιστρέψει στο σπίτι υποτίθεται προσωρινά, αλλά με κρυφό σκοπό να κάνει τη διαμονή του μόνιμη. Η Σοφία είναι η μόνη που χαίρεται με αυτό το γεγονός, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί ότι η Θάλεια έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι.
Ελένη και Αννα ερωτεύονται παράφορα

Ο Παύλος εκμεταλλεύεται την κατάσταση της υγείας του που την παρουσιάζει πιο τραγική από ότι είναι για να κινείται απερίσπαστος και να μην τον ενοχλούν με πολλές ερωτήσεις. Ειδικά η Θάλεια, που θέλει να μάθει τι έγινε τότε στο εξοχικό. Την αλήθεια όμως δεν τη γνωρίζει ούτε η ίδια η Σοφία.
H Καλλιόπη σημαδεύει Δώρα και Αργύρη με το όπλο

Η νεαρή γυναίκα συνεχίζει να υποφέρει όλο και περισσότερο από έντονους εφιάλτες και απωθητικές μνήμες που της έρχονται στο μυαλό. Η εικόνα τού τι είχε γίνει τότε δεν είναι ξεκάθαρη ούτε για την ίδια. Αυτό που ξέρει είναι ότι είχε βιαστεί στο εξοχικό και ότι ο πατέρας της ήταν εκεί και της έσωσε τη ζωή. Ο Παύλος Μαρκόπουλος την έπεισε ότι αν δεν είχε βρεθεί εκεί την κατάλληλη στιγμή μπορεί και να είχε πεθάνει.
Τα πραγματικά γεγονότα- Πως ο Μαρκόπουλος κακοποίησε την Χαρά μπροστά στα μάτια της Σοφίας

Εκείνη, κοριτσάκι τότε, απαγκιστρώθηκε πάνω του και θεώρησε ότι είναι ο σωτήρας της και ο μόνος που μπορεί να την προστατεύσει. Μάλιστα, ο Παύλος την είχε συμβουλεύσει και την είχε πείσει τότε να μην πει τίποτα στη Θάλεια για ό,τι συνέβη και ότι αυτός θα είναι πάντα εκεί για εκείνη για να την προσέχει. Ετσι, η Σοφία απομακρύνθηκε από τη μητέρα της και χρέωσε την άγνοιά της για αδιαφορία.
Όλα τα spoiler για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας