Άγιος Έρωτας: Το τέλος του Παύλου θα είναι αργό βασανιστικό και θα σοκάρει

Άγιος Έρωτας: Το τέλος του Παύλου θα είναι αργό βασανιστικό και θα σοκάρει

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το τέλος του Παύλου Μαρκόπουλου στην αγαπημένη σειρά Άγιος έρωτας θα σοκάρει καθώς θα είναι βασανιστικά αργό και επώδυνο.

Στο τέλος της αγαπημένης σειράς Άγιος έρωτας, το τηλεοπτικό κοινό θα δει τον Παύλο Μαρκόπουλο να μένει πιο μόνος από ποτέ. Το τέλος του θα είναι σκληρό και βασανιστικό, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του και η σύγκρουση θα είναι μοιραία.

Πάθη, μυστικά, προδοσίες κι ένας έρωτας απέναντι σε όλους. Ο «Αγιος έρωτας», η δραματική σειρά εποχής του ALPHA που επί δύο σεζόν καθήλωσε το κοινό, φτάνει στο τέλος του. Οι τελευταίες σκηνές αναμένονται συγκλονιστικές, με τη σειρά να κορυφώνει όλα όσα έχτιζε από το πρώτο επεισόδιο: Την ένταση, τις συγκρούσεις, τα μυστικά και κυρίως τη μάχη ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι. Το TV24 σας αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα το συγκλονιστικό τέλος που επιφυλάσσει η σειρά για τους ήρωές της λίγο πριν πέσει η αυλαία!

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα και πεθαίνει σε κοινή θέα

Αναλυτικά το τέλος της σειράς του ALPHA

Παύλος Μαρκόπουλος

Ο Παύλος Μαρκόπουλος είναι το σκοτάδι της σειράς. Ο απόλυτος κυρίαρχος της ιστορίας φτάνει στο τέλος της διαδρομής του πιο μόνος από ποτέ. Ο Παύλος δεν θα γνωρίσει ποτέ την αληθινή μετάνοια. Ακόμη και στις τελευταίες του στιγμές θα προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο, να χειραγωγήσει, να φοβίσει, να επιβληθεί. Ομως όλα και όλοι θα γυρίσουν εναντίον του. Οι άνθρωποι που για χρόνια κινούνταν γύρω από την εξουσία του θα σταθούν απέναντί του.

Άγιος Έρωτας: Η Δώρα χάνει το μυαλό της και ο Παύλος την εκμεταλλεύεται

Οι κόρες του θα δουν καθαρά το δηλητήριο που κουβαλούσε μέσα του και θα πάψουν να ζητούν την αποδοχή του. Η κατάρρευσή του δεν θα είναι μόνο κοινωνική ή προσωπική. Θα είναι υπαρξιακή. Οσοι περιμένουν έναν εύκολο θάνατο ή μια γρήγορη τιμωρία για τον Παύλο θα διαψευστούν. Το τέλος του θα είναι σκληρό, όχι όμως με τον τρόπο που περιμένει το κοινό. Για πρώτη φορά ο Μαρκόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο μαρτύριο: Να μείνει μόνος με τον ίδιο του τον εαυτό. Το τέλος του θα είναι αργό, βασανιστικό και επώδυνο.

Σχετικά Άρθρα