Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μελίσσες : Το τέλος της αγαπημένης μας σειράς πλησιάζει και όλοι  περιμένουμε με  αγωνία. Άραγε το τέλος θα μας δικαιώσει;   

Δεν θέλουμε να τελειώσουν οι ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ ΜΑΣ …

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία για τη σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες μέλισσες» που εδώ και τρία χρόνια έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη μικρή οθόνη καταφέρνοντας να αλλάξουν άρδην την τηλεόραση και να την ανεβάσουν αισθητικά! Έτσι το φινάλε της αλλά και το τέλος των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές, όπως ακριβώς τους αρμόζει και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό περιμένει πώς και πώς να μάθει τι πρόκειται να συμβεί στο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, τον Λάμπρο και την Ελένη, οι οποίοι πέρασαν τόσα πολλά για να είναι μαζί και ευτυχισμένοι .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν ότι η Δρόσω είναι έγκυος

Άγριες Μέλισσες

Ευτυχισμένο τέλος για την Ελένη και τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

 

Η Ελένη με τον Λάμπρο, μετά από τρία χρόνια κακουχίας, θα βρουν επιτέλους την ευτυχία που τους αξίζει και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους σύμφωνα με το 24.gr . Όπως ήδη σας έχουμε πει, το μωρό θα έρθει στον κόσμο με τη βοήθεια του Δούκα, ενώ παρόλο που ο Ακύλας θα θελήσει να τη σκοτώσει, όταν τη δει να θηλάζει θα το μετανιώσει και θα την αφήσει να ζήσει. Το τέλος για την Ελένη και τον Λάμπρο θα έχει μόνο χαρά, χαμόγελα και ευτυχία!

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κουρή για το φινάλε των Άγριων Μελισσών
Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο), ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τελευταίες σκηνές που θα συγκλονίσουν το κοινό.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως στο τέλος της σειράς πρόκειται να έχουμε πολλούς θανάτους αγαπημένων προσώπων ενώ τόνισε πως το καλό θα επικρατήσει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα

Άγριες Μέλισσες

«Θα γίνει χαμός στο φινάλε. Με ένα τρόπο νομίζω θα υπάρξει δικαίωση, αλλά θα έχουμε πολλές απώλειες. Απώλειες ζωών. Γενικά, στα τελευταία πέντε έξι επεισόδια… τα διαβάζαμε κι εμείς και λέγαμε εντάξει. Τα αγαπάμε αυτά τα πρόσωπα και οι τηλεθεατές κι εμείς, αλλά νομίζω θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Νομίζω ότι το καλό θα θριαμβεύσει. Θα ευχαριστηθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close