Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Πηνελόπη θα πει στον Δούκα “σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα”. 

Πόσο αγνή ψυχή έχει αυτή η Πηνελόπη και τι γονείς τις…έλαχαν;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο το Διαφάνι

Η Πηνελόπη συγκλονισμένη με τις αποκαλύψεις του Μελέτη για τη δολοφονία του Αλέξη πάει οργισμένη να βρει τον πατέρα της και του επιτίθεται. “Φονιά σκότωσες τον Αλέξη και τόσα χρόνια έκανες τον ανήξερο! Πώς αντέχεις να έχεις τα χέρια σου βουτηγμένα στο αίμα;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος πέφτει νεκρός στην μάχη

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Σε σιχαίνομαι και σένα και τη μάνα! Ντρέπομαι που είμαι κ@ρη σας. Μόνο το κακό προκαλείται. Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ ξανά στη ζωή μου.” του λέει και φεύγει. Ο Δούκας είναι σε απόγνωση και η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κ@ρη της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία βασανίζεται από τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Η Πηνελόπη δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και η μόνη της η έξοδος είναι να φύγει στο Παρίσι μακριά από όλους και να συνεχίσει τις σπουδές της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας, Ζάχος και Πέτρος συμμαχούν

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Καθώς όμως είναι έτοιμη να φύγει δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Αντιγόνης. “Έμαθα τι έχει γίνει, διαβάζω τις εφημερίδες. Δεν αντέχω να ζω με τις τύψεις πως έσωσα έναν φονιά.  Συγγνώμη που μιλάω έτσι για τον πατέρα σου αλλά ήρθα να σε ενημερώσω ότι σκοπεύω να καταθέσω την αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close