Άγριες μέλισσες-Επόμενα επεισόδια: 3-4-5

Είναι ίσως η σειρά που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού! Εκτός από την καλοστημμένη και ακριβή παραγωγή, η υπόθεση είναι γεμάτη μυστικά και αποκαλύψεις.

Πολλές είναι οι απορίες που δημιουργούνται για τα πρόσωπο της υπόθεσης και το παρελθόν τους, και μία από αυτές είναι φυσικά γιατί ο Σεβαστός είναι τόσο κατηγορηματικός και κάθετος στη σχέση των γιων του με τις τρεις αδερφές. Μήπως υπάρχει κάποιο ακόμη μυστικό που θα ανατρέψει τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα;

Δείτε επίσης Μαίρη Σταυρακέλλη: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον σύζυγο και την κόρη τους

Μία από τις μεγαλύτερες απορίες μας λοιπόν, είναι γιατί ο Μιλτιάδης Σεβαστός δεν θέλει να έχουν οι γιοι σχέσεις με τις αδερφές Σταμίρη. Στο παρελθόν είχε χαλάσει τη σχέση του Λάμπρου με την Ελένη και πριν δύο επεισόδια είχε γίνει έξαλλος όταν ο Γιάννος του ζήτησε να παντρευτεί τη Δρόσω.

Η σκηνή ανάμεσα σε Μιλτιάδη και Δρόσω πάνω από το μνήμα του Γιάννου ίσως και να κρύβει μία ιδιαίτερη σχέση των δυο τους. Η αναφορά στην μητέρα της Δρόσως και την ομορφιά της βάζει σε υποψίες το κοινό ότι ο Μιλτιάδης ήταν ερωτευμένος μαζί της και πιθανότατα η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη να είναι δικό του παιδί. Αλλά όλα αυτά είναι… υποθέσεις!

Δείτε επίσης Σαν δυο σταγόνες νερό: Η Ελένη Ράντου ποζάρει με την αδελφή της! (εικόνα)

Με πληροφορίες από queen.gr

Close