Άγριες μέλισσες : Αυτό είναι το τέλος του Μελέτη

Για το τέλος του Μελέτη στις Άγριες μέλισσες μίλησε ο τηλεοπτικός Μελέτης ή κατά κόσμον  Γιώργος Γεροντιδάκης  στο στο περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσίκα . Εκτός από το τέλος του Μελέτη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως η Ζορζέτ θα έρθει στο Διαφάνι, δεν θα ξεχάσει ο Μελέτης την Πηνελόπη και στη Δόμνα θα βρει την οικογένεια που χρόνια έψαχνε

Με έναν τρόπο κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής αυτών των δύο ηρώων. Όχι ότι δεν θα ανοίξει κάποιο άλλο. Αλλά νομίζω πως ο Μελέτης με τη βοήθεια της Ανέτ έχει αλλάξει την κρίση του ως προς το τι είναι σωστό και τι λάθος. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεται.

Θα την ξεχάσει την Πηνελόπη;

Δεν ξεχνιούνται αυτοί οι έρωτες εύκολα, ακόμη και να προχωρήσεις. Είναι δύσκολο για τον Μελέτη να βρει αλλού τη ματιά της Πηνελόπης. Νομίζω, όμως, πως με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να πάει κοντά της αλλά όχι για να είναι μαζί. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο.

Αλλάζει η ζωή του Μελέτη με την αποκάλυψη πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες μέλισσες : Αυτό είναι το τέλος του Μελέτη

Αλλάζει η ζωή του με την αποκάλυψη για τον πατέρα του αλλά και με το ότι έχει μία αδελφή και εκεί δημιουργείται ένα νέο τοπίο για εκείνον.

Θα δεχτεί τον Σωκράτη;

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Τάκης μπουκάρει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει τα πάντα

Δύσκολα θα γίνει αυτό. Αυτοί οι δύο δεν ταιριάζουν. Ανάμεσα στον Μελέτη και στην Ανέτ υπήρχε πάντα σεβασμός, ανάμεσα όμως στον Μελέτη και στον Θέμελη κάτι σκοτεινό.

Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσει και τη Δόμνα;

 

Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος που ήθελε να έχει οικογένεια. Η Δόμνα είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που δεν φταίει. Και βάζει και τον εαυτό του στη θέση της και θα ήθελε να είναι όσο πιο κοντά της γίνεται.

Αυτή η αποκάλυψη θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες;

Ε, βέβαια. Εκεί θα υπάρξει μεγάλη κόντρα, γιατί θα μπουν στη μέση οι οικογενειακοί δεσμοί. Επίσης, δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα ο Μελέτης αυτό που νιώθει ο Κωνσταντής για τη Δρόσω.

Η Ζορζέτ θα μπει ξανά στη ζωή του;

Ναι, η Ζορζέτ θα έρθει στο Διαφάνι. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Μελέτης θα ήθελε να αφεθεί.

Το τέλος του Μελέτη

Εσύ, ως Γιώργος, τι τέλος θα ήθελες να έχει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μελέτης είναι τραγικός χαρακτήρας και πραγματικά τον λυπάμαι κάποιες φορές για όσα περνάει. Νομίζω, όμως, πως κάθε μέρα πληρώνει για όσα έχει κάνει. Με κάποιον τρόπο, το τέλος του έρχεται σιγά σιγά. Χάνει την ενέργειά του και πολλά πράγματα που είχε δεδομένα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close