Τάκης Άγριες μέλισσες_

Τάκης Άγριες Μέλισσες :OΤάκης μπουκάρει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει τα πάντα για τον Νικηφόρο, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα μόλις ο Κωνσταντής επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Τάκη;Τι θα κάνει η Ασημίνα; Τα spoilers είναι πολλά.

Τακής Άγριες μέλισσες : Θα αποκαλύψει τα πάντα και θα φέρει το Χάος.

Ο Τάκης  προσγειώνεται στο Διαφάνι και φέρνει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Θα εκβιάσει την Ασημίνα πως θα  αποκαλύψει σε όλους ότι ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως  και όχι δικό του ζητώντας της χρήματα, και εκείνη θα το αποκαλύψει  στον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος  εξοργίζεται και έρχεται στα χέρια με τον Τακή. Επιπλέον, απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο, καθώς νιώθει ότι η αλήθεια κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Η Ελένη θα ζητήσει  από τον Τάκη να εξαφανιστεί από το σπίτι τους, αυτός  όμως αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα.

Σύμφωνα με  το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Τάκης εισβάλλει με περίσσιο θράσος στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 72 , 73 , 74 , 75

Πως αντιδρά ο Δούκας στην αποκάλυψη του Μεγάλου μυστικού;

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου μέσα στο σπίτι των Σεβαστών φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας είναι σοκαρισμένος με την αποκάλυψη και τα ψέματα του γιου του και της Ασημίνας. Η Ασημίνα , πάνω στην απελπισία της, δηλώνει στη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει τον μικρό Σέργιο.

Για πρώτη φορά στη ζωή της τρέμει πως ο μικρός  Σέργιος θα μάθει την αλήθεια, καθώς έχουν μάθει πολλοί το μυστικό της. Η Ασημίνα, παίρνει το μικρό Σεργιο και εξαφανίζεται  από το Διαφάνι.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο 7/01/2021 στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 71 β Κύκλος

Επεισόδιο 71. Για ποιο λόγο ήρθε ο Τάκης στο Διαφάνι; Η πρότασή του στη Δρόσω θα τη βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Θα φύγουν μαζί και μάλιστα όχι μόνοι τους από το Διαφάνι;

Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες. Ο Δούκας έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες απ’ τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Ο Βόσκαρης με το Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει ένα ακόμα πρόσωπο υπεράνω υποψίας στην υπόθεση ως συνεργό του Κυπραίου. Μη ξεχάσετε να δείτε εδώ την Ελένη που βάζει φυλακή το Βόσκαρη Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο του για να διαλύσει το συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν απ’ το ταμείο τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close