Άγριες Μέλισσες : Ο Θανασάκης ομολογεί

Άγριες Μέλισσες : Oι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές: Οι Άβαντες τους δολοφόνησαν –  ο Θανασάκης ομολογεί .

Εμ άντε βρε Θανασάκη αγόρι μου μίλα πια να τελειώνουμε…Να πάει ο καθένας εκεί που του αξίζει…Μιλααααα


Η μεγάλη στιγμή της ομολογίας στις Άγριες Μέλισσες έφτασε καθώς ο Θανασάκης θα παραδεχτεί όλη την αλήθεια με σκοπό να σωθεί από την καταδίκη. Ο μικρός ήρωας θα λυγίσει κάποια στιγμή και θα πει όλη την αλήθεια, η οποία θα σημάνει την αρχή του τέλους για Ακύλα και Μελέτη.

Άγριες- Μέλισσες-Θανασάκης-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Ζάχος;

Ο Θανασάκης λυγίζει και ομολογεί στις Άγριες Μέλισσες

Η καταδίκη για τον Θανασάκη είναι δεδομένη καθώς αν δεν πει την αλήθεια θα περάσει όλη του την ζωή μέσα σε ένα κελί. Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν διακαώς να τον πείσουν σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, λέγοντας του πως για να σωθεί πρέπει να πει όλη την αλήθεια.

Άγριες -Μέλισσες - Ακύλας - Μελέτης -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Ο Θανασάκης μπορεί στην αρχή να είναι απόλυτος αλλά βλέποντας τι τον περιμένει κάνει την ανατροπή και ομολογεί σύμφωνα με το youfly.com  . Ομολογεί όλη την αλήθεια για τον Μελέτη και τον Ακύλα οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φυλακή και με βαριές κατηγορίες. Αυτή η εξέλιξη θα δώσει τεράστια χαρά στον Τόλλια και την Παγώνα, οι οποίοι καταρρακώθηκαν με όλα αυτά που έγιναν αλλά πολύ σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν.

-Αγριες -μελισσες - Παγωνα - Τολιας-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί

Μετά την ομολογία του Θανασάκη στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται η αρχή του τέλους αλλά και η δικαίωση για όλους τους ήρωες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close