Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 89 , 90 , 90 , 92

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 89 , 90 , 91 , 92  Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 89 στις 28/03/2022

επεισόδιο 89

Δευτέρα

Η Ζωή και η Αιμιλία προσπαθούν να θολώσουν τα νερά στην Κορίνα για να μην καταλάβει τον πραγματικό λόγο που κατεβαίνουν στην Αθήνα. Τα οικονομικά προβλήματα από την άλλη, αρχίζουν να διαφαίνονται στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη.

Η Ασημίνα μαθαίνει από το Σέργιο για τον καυγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι Μεγαρίτη . Την ίδια στιγμή ο Ζάχος θα ανακαλύψει πως στην παγίδα που του έστησαν, εμπλέκονται πολλά και σημαντικά πρόσωπα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί

Ενώ ο Κωνσταντής ανακαλύπτει, ποιος κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες της Δροσως με τον Δάκη.Η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούργιες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 90 στις 29/03/2022

επεισόδιο 90

Τρίτη

Ο  Ακύλας με τον Μελέτη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο κρατητήριο, την ίδια στιγμή που η Ζωή και η Αιμιλία στην Αθήνα προχωράνε το σχέδιό τους  για να μιλήσουν με τον Θάνου. Ο Ζάχος, προσπαθεί να αποδείξει την πλεκτάνη εναντίον του προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος εξαφανίζεται

Ο Ντουνιάς με τον Ξανθό κρατάνε αποστάσεις από τον Ακύλα που βρίσκεται ξεκρέμαστος και προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του .Ο Κυριάκος αποκαλύπτει στον Μπάμπη την αλήθεια για τα λεφτά του Μεγαρίτη και εκείνος αναλαμβάνει να επιστρέψει το σταυρό στην Κορίνα.

Η Δρόσω  με τον Κωνσταντή  από την άλλη, ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους, ενώ ο Δούκας με τη Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους πριν το μυστήριο. Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά  στο χωριό ενώ ελπίζουν πως Θανάση του Τόλλια θα τη γλιτώσει.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 91 στις 30/03/2022

επεισόδιο 91

Τετάρτη

Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια μετά τις αποκαλύψεις του Θάνου.Ο  Λευτέρης παίρνει τα πάνω του καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα. Να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα, στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή που είναι έτοιμοι να τιναχτούν στον αέρα.

΄Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή επιβεβαιώνει τη δολοφονία του Φίλιππου

Και ενώ η Μυρσίνη με το Δούκα αποφασίζουν να κάνουν μία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες που θα ανατρέψουν όσα ήξεραν. Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει.Ο Ακύλας,  ζήτα βοήθεια από πολύ ψηλά, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζήτα την αποπομπή του από το συμβούλιο . Η Ζωή έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 92 στις 31/03/2022

επεισόδιο 92

Πέμπτη

Η  Ζωή επιβεβαιώνει πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από το θάνατο του Φιλίππου και ο Δάκης καταφέρει να ρίξει όλο το φταίξιμο στη Ρένα για τις φωτογραφίες. Ο Κωνσταντής  όμως έχει τους ενδοιασμούς του.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Ο  Δούκας καταφέρνει να πετάξει τον Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου την ώρα που στην πλατεία του Διαφανίου  γιορτάζουν τις απόκριες. Η εμφάνιση του Δούκα και της Μυρσίνης θα χαλάσει το κέφι κυρίως της Ελένης, μετά από μία συζήτηση που θα έχει με τη Μυρσίνη.

Το ίδιο βράδυ σε ένα ξέφρενο πάρτυ μασκέ Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σχέσεις θα κλονιστούν και ένας παράνομος έρωτας θα ανθίσει, φέρνοντας καινούργια μπερδέματα σε όλους…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close