Άγριες Μέλισσες: Δείτε πως είναι το Διαφάνι μια εβδομάδα μετά το οριστικό φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Άλλος ένας κύκλος έκλεισε για την σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες όπου μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια ο βασικός τους τόπος γυρισμάτων ήταν στο Διαφάνι. Δείτε πως είναι το Διαφάνι μια εβδομάδα μετά.

Αχ τι μας κάνατε αυτά τα τρία χρόνια ρε παιδιά…

Το Διαφάνι έκλεισε μια για πάντα τις πύλες του και ο Κωστής Σαββιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο δείχνοντάς μας πώς είναι πλέον τα σπίτια των ηρώων χωρίς εκείνους μέσα.

Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι της σειράς μας απαντούν σε 8 ερωτήσεις για το φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Άσπα θα συνεργαστούν;

Τόσο το σπίτι του Δούκα και του Κωνσταντή όσο και το ραφτάδικο της Ουρανίας. Όπως θα δεις όλοι οι χώροι ήταν φτιαγμένοι στο ίδιο πλατό με χωρίσματα.

Στα τρία τελευταία επεισόδια

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι της σειράς μας απαντούν σε 8 ερωτήσεις για το φινάλε

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα αφήσει ελεύθερη την Ευτυχία και την Άννα για τον φόνο του Ανέστη

Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του. Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Το επόμενο πρωί, όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους. Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι της σειράς μας απαντούν σε 8 ερωτήσεις για το φινάλε

Δείτε ακόμη Η Μάγισσα: Η υπόθεση της σειράς του ANT1

Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν σε πόλεμο

Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, ο Σέργιος, θύμα ή θύτης;

Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι της σειράς μας απαντούν σε 8 ερωτήσεις για το φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βρίσκεται μαζί με τον Αστέρη πίσω από την πλάτη του Σταύρου

Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη, έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Σύμφωνα με το gossip-tv, ο Ακύλας βλέπει πως είναι στρυμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Close