Σασμός: Η Αργυρώ βρίσκεται μαζί με τον Αστέρη πίσω από την πλάτη του Σταύρου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αργυρώ να βρίσκεται μαζί με τον Αστέρη πίσω από την πλάτη του Σταύρου.

Σταύρο στο είχα πει… μιλάει το #ΑΑ εδώ πέρα

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Άγγελος είναι νεκρός και ξαφνικά βρίσκεται να θρηνεί ακόμα έναν αδερφό. Οι μνήμες από την άσχημη μέρα που ο Αστέρης δολοφόνησε τον Πέτρο ξυπνούν και η κοπέλα τρέμει πως η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν πρόκειται να τελειώσει…

Η σύλληψη του Μαθιού ως υπόπτου για τη δολοφονία του Άγγελου μεγαλώνει την ένταση, που είναι ήδη εκτός ελέγχου. Η Μαρίνα προσπαθεί να ηρεμήσει την Αργυρώ, ενώ η γιαγιά Ειρήνη νιώθει πως δεν θα αντέξει τον χαμό ενός ακόμα εγγονού της.

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στην φυλακή παίρνει πάνω της το φόνο

Αν και μέσα της η Αργυρώ νιώθει μεγάλο μίσος για τους Σταματάκηδες, που τόσα χρόνια τους μαυρίζουν τη ζωή και τους ξεκληρίζουν, σκέφτεται πια τον Αστέρη με έναν πιο γλυκό τρόπο. Ακούει ξανά και ξανά το μήνυμα που της έχει αφήσει στο κινητό της και είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ.

Μπορεί εκείνος να αθωώθηκε για τη δολοφονία του Πέτρου, όμως αυτό δεν πρέπει να αλλάζει το πώς είναι μέσα της για εκείνον. Γιατί δεν μπορεί να τον μισήσει όπως παλιά; Ο Σταύρος καταλαβαίνει πως η γυναίκα του είναι καταρρακωμένη από τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις και προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο της.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης βουτάει την Αργυρώ

Δεν μπορεί με τίποτα να φανταστεί πως η Αργυρώ δεν πονάει μόνο για τον Άγγελο, αλλά και για τη ζωή που είχε με τον Αστέρη και χάθηκε. Όσο περνά ο καιρός, όμως, ο Σταύρος θα καταλάβει πως η γυναίκα του δεν είναι αυτή που πρωτογνώρισε, αυτή που ερωτεύτηκε.

Η Αργυρώ έχει πια ξεπεράσει τα προβλήματά της υγείας της και δείχνει να έχει μαλακώσει πολύ τις αντιδράσεις της απέναντι στον Σταματάκη. Κάθε φορά που ο Σταύρος τον αναφέρει, εκείνη δεν ξεσπάει όπως παλιά, δείχνει να ενοχλείται, και αυτό τον προβληματίζει πολύ.

Σασμός: Πώς θα ζήσω αν μου πάρουν την Αργυρώ μου;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παλεύει με τις τύψεις

Σύντομα λοιπόν, σύμφωνα με το Τηλέραμα, καταλαβαίνει πως η γυναίκα του και ο Αστέρης έχουν αρχίσει να συναντιούνται και πως κάτι υπάρχει και πάλι ανάμεσά τους, όσο κι αν προσπαθεί να το αρνηθεί. Η οριστική ρήξη στον γάμο τους είναι πολύ κοντά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close