Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 85 , 86 , 87 , 88 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 85 στις 21/03/2022

επεισόδιο 85

Η επίσκεψη του Ντούνια στον παπά-Γρηγόρη, φέρνει τους πάντες σε αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οι εντάσεις στη σχέση του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται ενώ μια επίσκεψη της Πηνελόπης θα φέρει στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα. Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα αλλά και τη συζήτηση που είχε με την Πηνελόπη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ουρανίας και του Κυριάκου

Το ίδιο βράδυ η δεξίωση των Σεβαστών θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά την εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη, την ώρα που ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης» ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των
5…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 86 στις 22/03/2022

επεισόδιο 86

Ο Ακύλας προκαλεί την απόλυτη ανάστάτωση στη δεξίωση του Δούκα που οργάνωσε η Μυρσίνη, την ώρα που ο Καλογεράς παρουσιάζει τον νέο κοινοτάρχη Διαφανίου φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χωριό. Ποιος θα είναι; Η Πηνελόπη μετανιώνει το πισωγύρισμά της με τον Μελέτη και τρέμει στη σκέψη αυτού που έκανε  ενώ ο Σαραντόπουλος δίνει τελεσίγραφο στην Ουρανία. Η Θα έρθεις μαζί μου ή χωρίζουμε. Η κηδεία του Δημήτρη Ορφανίδη γίνεται υπό το βλέμμα της Ασφάλειας ενώ ο
Πέτρος πρέπει να αποφασίσει αν θα βοηθήσει τον Βαρουξή η όχι.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή όταν διαβάζει την
εφημερίδα. Πως θα αντιδράσει; Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν να πείσουν το Θανάση να πει την αλήθεια Πως δεν είναι ο πραγματικός ένοχος. Η Ζωή με τη βοήθεια της Αιμιλίας βρίσκει μια πρόφαση για να πάνε στην Αθήνα. Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει την αλήθεια στην Βιολέτα για το σπίτι του Ακύλα ενώ ο Παπά Γρηγόρης έχει πολύ άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή….

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 87 στις 23/03/2022

επεισόδιο 87

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πείσει τον Μόρτζο να μην πάει με το μέρος του Ακύλα ενώ παίρνει θέση και η Ρένα. Ο παπα Γρηγόρης απογοητευμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του δεν έχει πολλές ελπίδες. Ο Δούκας μάταια προσπαθεί να επικοινωνήσει με την  Αντιγόνη που έχει εξαφανίστει ενώ η Μυρσίνη καταλαβαίνει το τεράστιο λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: O Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα

Η Ελένη ανησυχεί για τη συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ και η Ασημίνα αποφασίζει να τους αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σκαφά.  Η Ουρανία και ο Κυριάκος αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια στην Βιολέτα για τα λεφτά που κράτησαν ενώ ο Ακύλας απειλεί τον Σταμάτη και του δίνει τελεσίγραφο. Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του ενώ ο Κωνσταντής τα βάζει με τη Δρόσω για τη φωτογραφία της στην εφημερίδα που δεν του άρεσε καθόλου.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 88 στις 24/03/2022

επεισόδιο 88

Ο Μελέτης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου. Ο μελλοντικός γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.  Πως θα καταλήξει αυτό; Ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα σχετικά με τα κλοπιμαία. Θα τα καταφέρουν η θα τους πιάσουν; Η Κορίνα υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω απ’ το ταξίδι της Ζωής και της Αιμιλίας στην Αθήνα και αναλαμβάνει δράση.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Ο Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Ο Ζάχος με τη βοήθεια του Μπαμπη προσπαθούν να βρούνε την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 89 , 90 , 91 , 92

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close