Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 23,24

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 23,24. Όλα αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά του αντεννα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

14/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 23 β Κυκλος Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του διευθυντή των φυλακών σε καθημερινή βάση, ενώ θε ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τε víc λευταία τραγικά γεγονότα. Στην Αθήνα, η Δρόσω τη γνωρίζει τον Τάκη Δοξαρά (τον οποίο θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας), έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Η Δρόσω φεύγει η Ναταλία Τσαλίκη έρχεται

Ο ίδιος, μάλιστα, της κάνει μία πρόταση συνεργασίας και η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για να γίνει τραγουδίστρια, παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία. Από την άλλη, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της στις φυγλακές, τη Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει η το παιχνίδι του μαζί της, αν και η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται. Καθώς οι μέρες περY νούν, η Δρόσω είναι αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής, μιας κοπέλας που γνώρισε στην Ε Αθήνα, και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη τον σωτήρα της.

15/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 24 β Κυκλος Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Μάλιστα, οι κρατούμενες, με εκπρόσωπο την Ελένη, μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Βόσκαρη, ο οποίος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που την ανησυχεί. Αντίθετα, ένας νέος κόσμος φαίνεται να ανοίγεται μπροστά στη Δρόσω, η οποία περνάει με επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια.

Όμως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα… στην Τρούμπα δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια πολύ γρήγορα. Μία από τις επόμενες μέρες, η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με έναν γνώριμο εφιάλτη. Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Η Ελένη δέχεται απόπειρα βιασμού και οι εφιαλτικές σκηνές από την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Σέργιο ζωντανεύουν ξανά. Θα καταφέρει αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει; θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

 

Close