Άγριες Μέλισσες: Φεύγει από τις φυλακές ο Βόσκαρης

Πολλές οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στις Άγριες Μέλισσες ,αφού ο σκληρός μπορεί να βασανίζει την Ελένη όμως γρηγορά τα βάσανα της θα τελειώσουν.

Άγριες Μέλισσες: Η Απόλυση του Μάνου Βόσκαρη από τις φυλακές

Ο Βόσκαρης θα απολυθεί και θα χάσει τη θέση το. Νέος διευθυντής των φυλακών θα γίνει ο μέχρι πρότινος δεσμοφύλακας, Λάζαρος Γκούμας, που υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης. Ο Γκούμας θα δείξει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο χωρίς τις εντολές και τη βαριά σκιά του σκληρού προισταμένου του. Τί θα γίνει όμως στη συνέχεια;

 

Ο Βόσκαρης πηγαίνει στο Διαφάνι

Ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, δεν σταματάει εδώ. Με πληγωμένο εγωισμό και μια εμμονή που αγγίζει τα όρια της παράνοιας, ο Μάνος Βόσκαρης θα πάει στο Διαφάνι να κυνηγἠσει τη Λενιώ. Αυτή η γυναίκα είναι πλέον ο σκοπός της ζωής του. Ενα άσβεστο μίσος που μπορεί να κρύβει και ένα αρρωστημένο ερωτικό πάθος που ούτε ο ίδιος δεν θέλει να παραδεχτεί.

Αλλωστε ξέρει ότι παραλίγο εκείνη να γεννήσει παιδί του. Η άφιξη του Βόσκαρη θα προκαλέσει τρόμο στη Λενιώ, που δεν θέλει να μάθει ο Λάμπρος για το βιασμό της στη φυλακή και την άτυχη εγκυμοσύνη της. Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και ο Βόσκαρης φαίνεται αποφασισμένος να μην την έχει κανένας αν δεν μπορεί να την έχει αυτός.

Οι περιπέτειες της Λενιώς δείχνουν να μην έχουν σταματημό μέχρι την τελική κάθαρση που θα δοθεί με το μεγάλο φινάλε της σειράς που έγραψε ιστορία στα μέσα Ιουνίου 2021. Άλλωστε η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες.

Η μεγάλη απόδραση της Κίτσου

Μια απόδραση θρίλερ μέσα από τις υπόγειες στοές των φυλακών.

Το κυνηγητό θα τις οδηγήσει σε ένα δάσος όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους φύλακες και τότε είναι που η ηλικιωμένη φίλη της Φωτεινή θα θυσιαστεί με τίμημα τη ζωή της για να σώσει τη Λενιώ που θα φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα και την αποκαλύπτουμε σήμερα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Φωτεινή αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό και είναι σίγουρο πως θα κλάψεις

Τρέχοντας η Λενιώ θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της. Ενα αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα.

Πηγή: youfly.com

Close