Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Άγριες Μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ενδιαφέρουσες καθώς Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη.

Το Σχέδιο Ακύλα, Μελέτη και Ντούνια για να γλιτώσουν.

Βρε τον έρμο τον Τόλια, όλο λαχτάρες παίρνει από τα παιδιά του. Πρώτα η Σοφούλα, μετά ο Θανασάκης, ησυχία δε βρίσκει.

Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η περιουσία του Δούκα τινάζεται στον αέρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες σύμφωνα με πληροφορίες του my TV και της Σοφίας Τσίρκας.

ο Λάμπρος και ο Πέτρος καταφέρνουν τελικά να βρουν τους σορούς των συντρόφων της ΕΑΚ, αλλά ο Θανασάκης μπλέκει και κινδυνεύει. Παράλληλα, η παρουσία του Δάκη στη ζωή της Δροσως  προκαλεί την έντονη ζήλια του Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα

Κάνεις πια δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε όσα συμβαίνουν. Από τη στιγμή που Ακύλας Μεγαρίτης έφτασε στο Διαφάνι, τα μέτωπα που έχει ανοιχτά είναι πιο πολλά και ο ίδιος στριμώχνονται, ενώ κινδυνεύουν τα πιο ένοχα μυστικά του να αποκαλυφθούν.  Αρχικά όπως θα δούμε, η Αιμιλία έχοντας πια συμμαχήσει με τη Ζωή, προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της, Ψάχνοντας τα στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή.  Οι δύο αδερφές τα καταφέρνουν και βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως να αποτελέσει την αρχή για το τέλος  του ισχυρό άντρα. Τα σχέδιά τους όμως, θα γίνουν αντιληπτά από το Λευτέρη.

Από την άλλη και ο Λάμπρος με τον Πέτρο συνεχίζουν την προσπάθειά τους να βρουν τους σορούς των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στο βουνό μπροστά στα μάτια του Λάμπρου  και σύμφωνα με το ρεπορτάζ σύντομα θα τα καταφέρουν . Η εύρεση των σορών του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο νεκροταφείο, δίνει ελπίδα πως σύντομα οι δολοφόνοι του θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν.  Έτσι, αυτή η ανακάλυψη θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες.

Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Ωστόσο όμως τα πράγματα θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή. Ο Θανασάκης είναι αυτός που τελικά πέφτει στην παγίδα που του έχουν στήσει στο νεκροταφείο. Ο νεαρός στοχοποιείται πώς γνωρίζει πολλά και η είδηση της σύλληψης του διαδίδεται γρήγορα. Ο Τόλιας και Παγώνα καταρρακώνονται. Δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σώσουν το παιδί τους, που ήδη είναι πολύ μπλεγμένο. Ο Ακύλας με τον Μελέτη ενημερώνονται και φοβούνται πως θα μιλήσει, ενώ ο Ντουνιάς προσπαθεί  να τα κουκουλώσει.

Ο Εισαγγελέας Κουρτέσης ο οποίος έχει πια αναλάβει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω .Την επόμενη μέρα ο Μελέτης μεταφέρει μία πρόταση του Ξανθού στο Θανάση η οποία αναμένεται να προκαλέσει σοκ σε όλους.  Του ζητάει να φορτωθεί εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους. Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη αποδεικνύοντας πως υπηρετεί πιστά και με σθένος το καθεστώς και τους Αβάντες ή θα πει την αλήθεια .

Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Την ίδια ώρα ο Πέτρος, θα ζητήσει συνάντηση από άνθρωπο που του έδωσε τις πληροφορίες για την απόρρητη έκθεση του Ξανθού αλλά στη συνάντησή τους παίρνει μέρος και ένας ανέλπιστο σύμμαχος. Από την άλλη ο Ντουνιάς, έρευνα ποιος έστησε την παγίδα στο νεκροταφείο και πώς κατάφεραν να βρουν τους σορούς και να φτάσουν στα ίχνη τους.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά η Δρόσω, συνεχίζει με τη βοήθεια του Δάκη τις πρόβες για την ταινία και η κοπέλα αρχίζει να γυρίζει ήδη τις πρώτες σκηνές και είναι ενθουσιασμένη που ένα όνειρό της ολοκληρώνεται. Ωστόσο ο Κωνσταντής,  δεν δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό. Αντιθέτως, αρχίζει να ζηλεύει τα πολύωρα γυρίσματα της Δρόσως, καθώς περνάει πολλές ώρες με το Δάκη.  Δείχνει να μην έχει καμία εμπιστοσύνη στις προθέσεις του σκηνοθέτη .Μάλιστα κάποια στιγμή δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια του και συγκρούεται με τον Δάκη άσχημα ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω….

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close