Άγριες Μέλισσες :  Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές : Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο  στην Ασημίνα για το παιδί.

Α Νικηφόρε μου όλα και όλα δεν θα πάρεις εσύ με το έτσι θέλω το παιδί από την μάνα… Χαλάρωσε λίγο καλέ μου μάνα είναι μόνο μια στη προκειμένη περίπτωση δύο θες να του κατσικώσεις και Τρίτη;

 Εκτός εαυτού θα βγει ο Νικηφόρος, σχετικά με το παιδί, στις Άγριες Μέλισσες. Κατηγορεί την Ασημίνα πως έχει χάσει κάθε έλεγχο και πως ο μικρός Σέργιος πλέον κινδυνεύει δίπλα της. Της τονίζει πως τότε αποσύρθηκε από την κηδεμονία του παιδιού, θέλοντας να είναι ευτυχισμένο, δίπλα στην μητέρα του, στους φίλους του… Τώρα, όμως, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Μικρός-Σέργιος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η αναπάντεχη πρόταση του Ακύλα στον Δούκα

Όλα θα ξεκινήσουν τη στιγμή που ο μικρός Σέργιος θα οργανώσει μία μικρή “εισβολή” στο αρχοντικό του Ακύλα. Θέλοντας να δει το παλιό του σπίτι, ο Σέργιος θα καλέσει τον Φώτη και τον Ζαχαρία σε εξερεύνηση!

Ο Ακύλας θα πανικοβληθεί, νομίζοντας πως τον λήστεψαν! Ο Φώτης θα λυγίσει και θα αποκαλύψει στην Ουρανία πως εκείνος, μαζί με τον Σέργιο εισέβαλλαν στο σπίτι του Μεγαρίτη, με την Ουρανία να τρέχει στην Ασημίνα. Ο τρόμος σκορπίζεται στις αδελφές Σταμίρη.

Δυστυχώς, όμως, τα νέα δε μένουν εκεί. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως το παιδί μπήκε ξανά σε τεράστιο κίνδυνο στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να τα βάζει με την Ασημίνα. Μάλιστα, η δράση της Ασημίνας στην εφημερίδα, θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο τον Σεβαστό.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Μικρός-Σέργιος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη με Ρένα προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους το Σέργιο

Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά. Σύμφωνα με το TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Νικηφόρος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα ουρλιάξει στην Ασημίνα πως έκανε τεράστια υπομονή με το θέμα του παιδιού! Θα της ανακοινώσει πως ήρθε η ώρα να το πάρει, να το μεγαλώσει μαζί με την Ρένα στο νέο τους σπιτικό.

Άγριες Μέλισσες : Το παιδί θα μεγαλώσει με μένα και τη Ρένα

Σύμφωνα με το Youfly.com, η Ασημίνα θα πέσει από τα σύννεφα. Το γεγονός αυτό της τσακίζει την ψυχή. Θέλει τον γιο της κοντά της, όπως αντίστοιχα και η Δρόσω. Θέλουν το παιδί δίπλα τους… Με ποιον τρόπο θα εμποδίσουν τον Νικηφόρο;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close