Άγριες μέλισσες : Η Ασημίνα νοικιάζει το πατρικό της στον  Μπάμπη & οι αδερφές Σταμίρη ενώνονται

Άγριες μέλισσες : Η Ασημίνα νοικιάζει το πατρικό της στον Μπάμπη και κει απατά τον Νικηφόρο με το γιο του Κυριάκου. Η Αννέτ αρρωσταίνει και οι αδερφές Σταμίρη ενώνονται ξανά. Δείτε όλα τα spoilers.

Πως θα απατήσει η Ασημίνα τον Νικηφόρο;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Ασημίνα απατά τον Νικηφόρο . Με ποιον τρόπο όμως και πως; Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο you weekly , σύντομα η Ουρανία ανακαλύπτει τι πραγματικά είναι ο Μπάμπης και ανησυχεί που πλέον θα υπάρχει στις ζωές τους. Από την άλλη, οι εντάσεις με τον πατέρα του είναι μεγάλες και ο νεαρός ψάχνει να βρει ένα σπίτι να νοικιάσει για να εγκατασταθεί μόνιμα στο Διαφάνι. Ο Κυριάκος ρίχνει την ιδέα η Ασημίνα να του νοικιάσει το πατρικό της, αλλά εκείνη αντιδρά: «Δεν το νοικιάζω το σπίτι μου! Είναι το μοναδικό μέρος που μου απέμεινε από την παλιά μου ζωή! Θέλω να το έχω να πηγαίνω και να ηρεμώ». Ομως ο Κυριάκος επιμένει και τελικά εκείνη πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του νεαρού.

Δείτε ακόμη : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 41 , 42, 43 , 44 , 45

Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα νέα και της λέει: «Ασημίνα μου, θα κάνεις ό,τι νιώθεις με το σπίτι σου! Αν πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να το νοικιάσεις, τότε κάνε το, εγώ θα σε στηρίξω». Οσο περνάει ο καιρός η Ασημίνα δείχνει να δένεται με τον νοικιάρη της, ενώ ο Νικηφόρος σύντομα διαπιστώνει πως ο Μπάμπης δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Οσο κι αν προσπαθεί να της το επισημάνει, τόσο οι εντάσεις μεταξύ τους μεγαλώνουν και τόσο απομακρύνονται. Πάνω σ’ έναν καβγά τους η Ασημίνα πάει στο παλιό της σπίτι και κάθεται στην αυλή, όταν ο Μπάμπης τη βλέπει και την καλεί μέσα. Εκεί οι δυο τους έρχονται κοντά και καταλήγουν στο κρεβάτι! Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι επαφές τους θα γίνονται όλο και πιο συχνές μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τα λάθη τους.

Η Αννέτ Αρρωσταίνει και αποχωρεί

Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει το Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη απ’ τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητες τους θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει όμως η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Τέλος, η Ανέτ είναι άρρωστη, καθώς η καρδιά της δεν αντέχει τη συμπεριφορά του γιού της, του Μελέτη. Η Σήλια Κατράλη Μινωτάκη που ερμηνεύει τον ρόλο της υπηρέτριας της Ανέτ, Κριστίν, αποκάλυψε ότι η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) είναι άρρωστη και θα παραμείνει εκτός για κάποια επεισόδια.

Οι αδερφές Σταμίρη ενώνονται ξανά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» (2/11) οι τρεις αδελφές – μετά την αποφυλάκιση της Ελένης και αφού θα πάει να βρει την Δρόσω στη Αθήνα, κάτι που θα αποκαλύψει ο Κωνσταντής – θα «επανενωθούν» στο πολυβασανισμένο πατρικό τους στο Διαφάνι. Και όταν γυρίσει η Δρόσω στο Διαφάνι θα τη διεκδικήσει πάλι ο Τάκης, ο οποίος θα μάθει το μυστικό της Δροσούλας.

Close