Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Άγριες Μέλισσες : οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι ευχάριστες καθώς η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί .

To Spoiler που όλοι περιμέναμε! Παιδί θα αποκτήσει η Λενιώ με τον Λάμπρο και θα γίνουν γονείς.

Μπορεί η Λενιώ και ο Λάμπρος να πέρασαν πολλά και η σχέση τους να πέρασε από σαράντα κύματα ,παρόλα αυτά τα νέα θα είναι ευχάριστα στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες αφού το ζευγάρι ,η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί  που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους .

Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Ηappy End για τον Λάμπρο και την Ελένη σύμφωνα με το  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το τέλος. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, που παρά της προσπάθειες τους να γίνουν γονείς δεν θα τα καταφέρουν. Ωστόσοστο φινάλε της σειράς τους δούμε να έχουν υιοθετήσει ένα μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πριν το ευτυχισμένο τέλος έρχονται μεγάλες δοκιμασίες

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Πριν φτάσουμε όμως στο παιδί (αυτό θα αργήσουμε να το δούμε στις οθόνες μας) θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου. Κάπως το έχουμε συνηθίσει πια, πως για να είναι ευτυχισμένοι πρέπει να δοκιμαστούν σκληρά. Η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι αυτή του στρατοδικείου του Λάμπρου.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία που θα ζήσουν Λάμπρος και Λενιώ. Θα ξυπνήσουν οι οδυνηρές μνήμες από την δική της δίκη και για αυτό το λόγο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει τον άντρα της, να παλέψει με τους ψευδομάρτυρες. Ο Ακύλας είναι ο νέος της αντίπαλος και δεν έχει καμία σχέση με το Δούκα Σεβαστό. Μόνο που και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια, έστω και με κάποιες απώλειες.

Άγριες Μέλισσες : Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 45

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Ο Μελέτης κλονίζεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη, το μυστικό του οποίου αποκαλύπτεται στην οικογένειά του. Η Ζωή φοβάται την αντίδραση του Ακύλα που τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει το καλύτερο για τον γιο του. Η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη στον Πέτρο, αλλά ο Ντούνιας φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Η Δρόσω ανακοινώνει πως ο Κωνσταντής μετακομίζει στο Διαφάνι, ενώ ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Σέργιο. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Μόρτζου, προς έκπληξη του Καλογερά. Η Μυρσίνη παραδέχεται στον Δούκα πως γνωρίζει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και δείχνει τα δόντια της. Στο Στρατοδικείο, έρχεται η σειρά του Ακύλα για να καταθέσει και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια ανακάλυψη.

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 46

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στην Νομαρχία, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας. Στο Δικαστήριο, η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει ποιος ήταν ο ρόλος των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν;

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 47

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Η Πηνελόπη, με αφορμή την επίσκεψη ενός δικηγόρου, βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Θα καταφέρουν τα αδέρφια της να την αποτρέψουν; Στο Διαφάνι, όλοι ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λάμπρου, όταν καταφθάνει ο Ντούνιας και οι άντρες του και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Ο Θανάσης βρίσκεται μπροστά σ’ ένα σκοτεινό δίλημμα. Ο Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί, χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση. Θα το ανακαλύψει ο Ακύλας και αν ναι πώς θα αντιδράσει; Στο Δικαστήριο, επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι, αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 48

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Στο Δικαστήριο, επικρατεί πανικός με την ομολογία που αναφέρει πως ο Λάμπρος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του κι ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας ή θα σωπάσει; Στο Διαφάνι, η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να την διαλύσουν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Ο Θανάσης θα μπει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ ο Τόλλιας θα βρεθεί μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφθάνουν στο χωριό, ενώ μια εντολή θανάτου θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close