Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενά επεισόδια είναι ευχάριστες καθώς ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει στο Διαφάνι…

Είναι όμως έτσι ή είναι μια καλοστημένη παγίδα;

Ο Ακύλας δίνει εντολή δολοφονίας για τον Λάμπρο

Η σκευωρία εναντίον του Λάμπρου αποκαλύπτεται και Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει επιτέλους πίσω στο Διαφάνι. Και μπορεί σε όλους να έχει φέρει χαρά αυτό το γεγονός, όμως ο Ακύλας διψάει για περισσότερη εκδίκηση. Το tv24 σας αποκαλύπτει όλο το ρεπορτάζ.

Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Το Διαφάνι έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με τον Ντούνια και την ασφάλεια να επιτίθενται στους κατοίκους του χωριού που διαδηλώνουν ειρηνικά υπέρ του Λάμπρου ζητώντας την αθώωση του. Εκείνος από την πλευρά του, μετά τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από έναν μάρτυρα που υποστήριξε πως ο Λάμπρος είδε το φονικό στο βουνό, αποφασίζει να μιλήσει και να πει όλη την αλήθεια. Μόνο που ο Ακύλας δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό να γίνει και δίνει εντολή στον Ντούνια να τον βγάλουν από τη μέση προτού να είναι αργά για εκείνους. Τελείωσε τον! Μέχρι εδώ ήταν ο δασκαλάκος, του λέει.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Εκείνος κανονίζει το σατανικό σχέδιο του με συνεργούς τον Τόλη και τον Ξανθό όπου ο πρώτος αναλαμβάνει τη βρωμοδουλειά και ο δεύτερος να καθαρίσει τα πειστήρια της επίθεσης. Την ίδια ώρα ο Δούκας, απογοητευμένος με τα παιδιά του αλλά και με την Μυρσίνη, συνεχίζει να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αντιγόνης, που αποφασίζει να τον βοηθήσει να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler : Λενιώ και Λάμπρος γίνονται γονείς

Από την άλλη, η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεση της να συνεργαστεί με το δικηγόρο του Λούβαρη προκειμένου να ανοίξει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη, ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου και βλέπει πως υπάρχουν πολλές ατασθαλίες και παραλείψεις, που θα βάλουν σε μεγάλους μπελάδες τους επενδυτές και κατ επέκταση και τον Δούκα.

Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί

Κι όσο ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και τους συντρόφους του, το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή και ο Ακύλας περιμένει με ανυπομονησία να μάθει αν ο δάσκαλος είναι πια νεκρός.

Στο καφενείο χτυπάει το τηλέφωνο και η Βιολέτα σοκαρισμένη μαθαίνει πως ο Λάμπρος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εκείνη αναλαμβάνει να το πει στην Ελένη και πάει στο σπίτι της: Λενιώ μου, τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο! Ο Λάμπρος είναι εκεί, της λέει και η Ελένη ουρλιάζει:

Ο Λάμπρος; τι έγινε; τι συνέβη; ρωτάει, αλλά η Βιολέτα δεν ξέρει τι να της πει. Δεν ξέρω, Λενιώ μου, δεν μου είπαν, της απαντάει.
Η Ελένη καταρρέει με όσα ακούει και η Ασημίνα με την Δρόσω σοκάρονται και προσπαθούν να τη βοηθήσουν.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 45 , 46 , 47 , 48

Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Μαύρες γιορτές για το Διαφάνι

Μία εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Λάμπρος έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ με την κατάθεση του καταφέρνει να αθωωθεί και να επιστρέψει πίσω στο Διαφάνι και στην αγκαλιά της γυναίκας του. Μόνο που ο Ακύλας βγαίνει εκτός εαυτού με την εξέλιξη αυτή και γίνεται πιο αιμοβόρος καταστρώνοντας ακόμα πιο σατανικά σχέδια εκδίκησης.

Από την άλλη ο Δούκας εκβιάζει ανοιχτά πια τη Μυρσίνη να του επιστρέψει την περιουσία του, ενώ παράλληλα μετά από απαίτηση του μικρού Σέργιου, όλη η οικογένεια Σεβαστού κάθεται ξανά μαζί στο εορταστικό τραπέζι. Μόνο που το κλίμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι και τα όρια όλων δοκιμάζονται ξανά.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μυρσίνης συγκλονίζει

Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Από την άλλη, τα όρια για τον Ακύλα φαίνεται να στενεύουν καθώς ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και την υπεξαίρεση του Μεγαρίτη, ενώ παράλληλα γνωρίζει πια για την απιστία της Ζωής με τον Κωνσταντή Σεβαστό.
Πλέον στο κάδρο των στόχων του μπαίνει και ο Κωνσταντής που ζητάει από τη Δρόσω να τον παντρευτεί. Στην οικογένεια Τόλια η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού, ενώ η Ουρανία αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο και βρίσκει παρηγοριά στον Σαραντόπουλο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close