Άγριες Μέλισσες: Η φυγάδευση του μικρού Σέργιου

Μεγάλη αναστάτωση στο σπιτικό των αδερφών Σταμίρη και έτσι ο μικρός Σέργιος βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Στα τελευταία επεισόδια, η Μυρσίνη θα μάθει όλη την αλήθεια για τον φόνο του γιου της και βγαίνει εκτός ορίων. Το μεγάλο Μπαμ δεν αργεί να γίνει.

Δείτε επίσης  : Άγριες μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Μιλτιάδης και μελέτης καίγονται

Είναι απίστευτο ότι της είπαν τόσα ψέματα και ειδικότερά η πρώην νύφη της η Ασημίνα. Σαφώς και  οι σχέσεις τους να μην ήταν ποτέ καλές, όμως, βαθιά μέσα της την είχε σαν παιδι της . Η οργή της Μυρσίνης  είναι μεγάλη και ο θυμός την έχει κυριεύσει. Η σύγκρουση αναμεσά στις οικογένειές θα είναι μεγάλη.

Ο Φόβος για τον μικρό Σέργιο

Η Μυρσίνη έχει χάσει τον έλεγχο στις Άγριες Μέλισσες και από την άλλη  οι αδελφές Σταμίρη σκέφτονται ότι  πρέπει να προστατευόσουν τον μικρό Σέργιο .Το  κακό  θα καραδοκεί . Το σπίτι τους μετατρέπεται σε φρούριο και ο Κωνσταντής με  τον Νικηφόρο  φυλούν τις πύλες. Η Μυρσίνη έχει πάρει απόφαση να τις εξοντώσει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Και άλλη αυτοκτονία σοκ θα ταράξει το Διαφάνι

Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την  φυγή. Η Ασημίνα με τη Δρόσω, μεταφέρουν το παιδι στην Λάρισα  σε συνεννόηση με τον Νικηφόρο. Το παιδί  θα μείνει για κάποιες ήμερές εκεί μαζί με την Αγορίτσα. Μέχρι τότε ίσως έχει ξεθυμάνει ο θυμός της.

Το παιδί φεύγει στην Λάρισα και οι αδελφές Σταμίρη είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα πάντα.  Στο σπίτι είναι όλοι, κάτι που δεν γνώριζε η   Μυρσίνη. Έτσι απαιτεί από τα παλικάρια του άνδρα της  να αναλάβουν εκείνοι μη λογαριάζοντας τίποτα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close