Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με τον Όσκαρ Ουάιλντ “η ζωή μιμείται την τέχνη” . Φαίνεται πως οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές από την άκρως επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” ταιριάζουν σε αυτή την φράση του Ουάιλντ. Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια δραματική σειρά, που πρόβαλλε το πρώτο της επεισόδιο την περσινή σεζόν.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο λοιπόν, ο κόσμος και τα media την αγάπησαν πολύ. Όλοι μιλούσαν για την σειρά εποχής, που θα αποτελέσει φαινόμενο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Υπέροχες ερμηνείες και σκηνοθεσία με μία πλοκή που σε κάνει να τσαντιστείς και να κλάψεις σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμα Δακρύσαμε από συγκίνηση: Το Λαμπραντόρ που δεν εγκαταλείπει το παιδί με αυτισμό ούτε στο νοσοκομείο! (φωτό)

Οι πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες έρχονται αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους δαίμονες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Και μπορεί πλέον αυτοί οι ηθοποιοί να γνωρίζουν την επιτυχία και την αναγνώριση του ταλέντου και της δουλειάς τους, όμως έχουν περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν.

Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε στα δύσκολα βιώματα που πέρασαν οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες. Βιώματα, που τους στιγμάτισαν και τους έκαναν να αλλάξουν οπτική γωνία για τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω:

Άγριες Μέλισσες: Δούκας Σεβαστός

Ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, υποδεύεται στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” τον αδίστακτο, σκληρό και άκαρδο Δούκα Σεβαστό. Φυσικά ο ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Παρόλα αυτά έχουν κάτι κοινό.  Και οι δύο έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Δούκας Σεβαστός έχασε τον γιo του Στέργιο ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης βίωσε τον πόνο, του να χάνεις την πολύ αγαπημένη σου αδερφή και έπειτα τον πατέρα σου. Όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος:

«Πολλά δύσκολα πράγματα έχω να διηγηθώ για τα παιδικά μου χρόνια… Η αδελφή μου, η Κωνσταντίνα, όταν ήταν κοριτσάκι είχε πάρει ένα ρόδι να το πάει απέναντι στη γειτόνισσα, στο χωριό. Πέρασε αυτοκίνητο, τη χτύπησε, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Κάτι δεν έγινε σωστά. Μετά από κάποια χρόνια εμφάνισε κρίση επιληψίας, μπήκε στο «Αγία Σοφία» και δεν βγήκε. Με την αδελφή μου είχαμε χαθεί δύο χρόνια. Ήμασταν χώρια. Οι γονείς στη Γερμανία, εγώ σε μια θεία»

Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε και ο θάνατος του πατέρα του. Ο τρόπος που το έμαθε ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν βίαιος και αυτό φυσικά τον στιγμάτισε. Ο ίδιος είχε ανοίξει την καρδιά του σχετικά με αυτή την δύσκολη σελίδα του βιβλίου της ζωής του, λέγοντας:

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής. Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Έτσι είναι η ζωή, περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε… Για 4-5 χρόνια είχα έναν αγώνα για να μπορέσω να ξεχρεώσω το ταξί του πατέρα μου, γιατί ήταν μισό-μισό και ουσιαστικά κληρονόμησα, εκτός από το πένθος, και ένα χρέος»

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Photo via: viralman.gr

Άγριες Μέλισσες: Λενιώ

Η Μαρία Κίτσου είχε πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι. Επίσης είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές όπως η 10η Εντολή του Πάνου Κοκκινόπουλου. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, την έμαθε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μαρία Κίτσου έχει ένα κοινό με την Λενιώ της επιτυχημένης σειράς. Βίωσαν και οι δύο τον χαμό του πατέρα τους και για καμία από τις δύο δεν ήταν εύκολη υπόθεση αυτό. Μάλιστα, η ηθοποιός φαίνεται πως ήρθε αντιμέτωπη με ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας και της ζωής, όταν ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή. Η ίδια είχε διηγηθεί:

«Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν μου έπαιρνε άλλα βιβλία, μόνο σχολικά, για να μην αποσπάται η προσοχή μου. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Ήταν αυστηρός ο πατέρας μου. Το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που μου πήρε ήταν “Ο Ηλίθιος”.

Του είπα ψέματα πως μας το ζήτησαν από το φροντιστήριο για την έκθεση. Στην πρώτη μου παράσταση στον “Ηλίθιο” αρρώστησε ο πατέρας μου, όταν κάναμε πρόβες.

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια. Δυστυχώς δεν με είδε ποτέ να παίζω. Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Αυτού του έργου. Το φοβερό είναι ότι τότε θεσπίστηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Το 2007. Μετά από 5 χρόνια, την ίδια ημερομηνία της πρώτης πρεμιέρας, πήρα το βραβείο. Και έλεγα, μου το έκανε δώρο από πάνω»

Και στα συναισθηματικά της όμως η Μαρία Κίτσου δυσκολεύτηκε πολύ. Η ίδια είχε ανοίξει την καρδιά της, λέγοντας:

«Η είσοδός μου στο θέατρο ήταν λίγο δύσκολη. Θεωρώ ότι αν δεν είχα το θέατρο, θα τρελαινόμουν. Με έσωσε, δηλαδή, το ότι είχα να πάω στην παράσταση κάθε βράδυ, δηλαδή λίγο μάζεψε το μυαλό μου.

Στο σπίτι, η κατάσταση ήταν -όπως καταλαβαίνεις- φοβερή. Είχα την αμέριστη συμπαράσταση όλων των παιδιών στον θίασο. Βέβαια, όταν τελείωνε η παράσταση, δεν μπορώ να σου περιγράψω τι συνέβαινε μέσα μου»

Από την άλλη, η μητέρα της Μαρία Κίτσου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή της και η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και γι’ αυτό. Συγκεκριμένα:

«Έχει ένα πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι τόσο πολύ περήφανη… Βλέπει ελάχιστα και δυστυχώς επιδεινώνεται»

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Photo via: spoilers.gr

Άγριες Μέλισσες: Θεοδοσία

Η Θεοδοσία, στην πραγματική της ζωή είναι από τις λίγες Ελληνίδες, που έχει δύο επίθετα. Πολλοί θαυμαστές της, έχουν αναρωτηθεί σχετικά με αυτό. Η απόφασή της, να διατηρεί δύο επίθετα στην ζωή της, έχει συναισθηματική αξία για εκείνη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

«Έχω κρατήσει το επίθετο της μητέρας μου από τότε που την έχασα, για να την τιμήσω. Έφυγε από καρκίνο. Η μαμά μου το ήξερε πως θα γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω μπαλαρίνα όταν ήμουν μικρή. Σταμάτησα το μπαλέτο όταν έχασα την μητέρα μου. Είναι κάτι που ίσως έχω μετανιώσει»

Επίσης η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και η οικογένειά της, από θαύμα σώθηκαν από την φoνική πυρκαγιά στο Μάτι. Ζούσαν στον Νεό Βουτζά και όταν ξέσπασε η φωτιά, ήξεραν τα στενά και πρόλαβαν να διαφύγουν.

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Photo via: ilarissa.gr

Άγριες Μέλισσες: Παπάς

Ο Κωστής Σαββιδάκης υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον παπά του Διαφανίου. Φαίνεται πως ο γνωστός ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με ένα θαύμα, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Ο ηθοποιός είχε εξιστορηθεί ότι:

«Πριν πεντέμισι χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια, κάτι που δεν πρέπει να το γνωρίζετε γιατί είναι η πρώτη φορά που το λέω. Κάπνιζα γύρω στα τέσσερα πακέτα την ημέρα από τα 14 μου χρόνια.

Κάποια στιγμή με έπιασε βήχας, πήγα να κάνω μια ακτίνα, πάω κάποια στιγμή στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, με σταυρώνει ο παπά Δημήτρης και μου λέει “πήγαινε να κάνεις μια εξέταση τώρα”. Κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου για ένα εικοσάλεπτο και δεν ξεκολλούσε. Το λέω πολύ ειλικρινά»,

Είχε τονίσει ότι:

«Κάνω την εξέταση και μου λέει η γιατρός, “μπαίνεις Παρασκευή και Δευτέρα εγχειρίζεσαι. Δεν θέλω να σε βάλω σε χημειοθεραπείες”. Μια υπέροχη επιστήμονας που βρήκε μια κύστη σαν αυγό!

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, κόβοντας το πήρα κιλά και… αν δεν πήγαινα στους Αγίους Ισιδώρους μπορεί να μην ήμουν ούτε στις Μέλισσες ούτε εδώ να τρώμε την παστούλα μας».

Ο ηθοποιός είχε κάνει και άλλη μία σοβαρή εγχείρηση μόλις στα 13 του χρόνια.

«Σε ηλικία 13 ετών έφτασα 120 κιλά. Έπαθα παραμόρφωση των οστών και στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σπάσουν το κόκαλο για να το επαναφέρουν στη θέση του και να μείνω τρεις μήνες στους γύψους», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Photo via: newsit.gr

Άγριες Μέλισσες: Αγορίτσα

Μπορεί να μην είναι πρωταγωνίστρια η γνωστή ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη, όμως κατάφερε μέσα από τον ρόλο της, να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Η Αγορίτσα, είχε περάσει μαύρες μέρες στο παρελθόν με την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη, που της έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν όταν έπρεπε, για να επισκεφθεί τον ψυχολόγο.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Η προτροπή του να βρεθώ στον ψυχολόγο ήταν της Μαρίας Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για εμένα, την αγαπώ πάρα πολύ πραγματικά.

Με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά και όλο αυτό έσκασε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ενώ έδειχνα ότι είμαι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα μέσα στη δουλειά, έκλαιγα ξαφνικά, δεν ήμουν καλά» . Όλα αυτά έγιναν, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η ζωή μιμείται την τέχνη: Οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες!

Photo via: newsit.gr

Close