Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά της Αιμιλίας και αυτή είναι η αρχή του κακού

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά της Αιμιλίας και αυτή είναι η αρχή του κακού

Μυρσίνη και Αιμιλία στον έρωτα του Ακύλα – Η αρχή του τέλους πλησιάζει και έτσι στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται ανατρεπτικές αποκαλύψεις .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει τον ερώτα της Αιμιλίας για τον Ακύλα και αυτη ειναι η αρχή του κακου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Η πολυτελής ζωή του Ακύλα Μεγαρίτη συνεχίζεται τινάζοντας κυριολεκτικά τα ταμεία του Διαφανίου στον αέρα. Η έντονη προσωπικότητα του ισχυρού άντρα του χωριού, όπως σας είχε γράψει το okmag, δεν θα αφήσει ασυγκίνητη τη Μυρσίνη Σεβαστού. Μετά την απόρριψη του Δούκα, θα ζητήσει βοήθεια από τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Εκείνος θέλει να εκδικηθεί τόσο την γυναίκα του, Ζωή Μεγαρίτη, που τον απάτησε με έναν Σεβαστό, αλλά και τον Δούκα που -όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια- θα γίνει ο χειρότερος εχθρός του. Θα εκμεταλλευτεί την ευάλωτη Μυρσίνη και θα την αφήσει να τρέφει ελπίδες. Μια ακόμα γυναίκα που γνωρίζει καλά τον Ακύλα και είναι κρυφά ερωτευμένη από την προσωπικότητα του είναι η αδερφή της Ζωής Μεγαρίτη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Νικηφόρος ξανά μαζί

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει τον ερώτα της Αιμιλίας για τον Ακύλα και αυτη ειναι η αρχή του κακου

Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά της Αιμιλίας και αυτή είναι η αρχή του κακού

Η συντηρητική δασκάλα Αιμιλία Λειβαδά, που έχουμε δει πως σε τίποτα δεν μοιάζει με την αδερφή της, φαίνεται πως ζει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που άθελα της θα αποκαλύψει σύμφωνα με το okmag.gr και το ρεπορτάζ του  Γιώργου Μπέζα  .

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει τον ερώτα της Αιμιλίας για τον Ακύλα και αυτη ειναι η αρχή του κακου

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Η κουνιάδα του Ακύλα είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Πρόκειται για έναν έρωτα που δεν τολμά να αποκαλύψει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό. Βουτηγμένη στο πάθος και στις ενοχές για το αμάρτημα της θα ζήσει δύσκολες στιγμές, όταν αποκαλυφθούν όλα όσα αισθάνεται για τον Ακύλα. Τον κρυφό έρωτα της θα ανακαλύψει η δαιμόνια Μυρσίνη και αυτό θα είναι η αρχή του κακού.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close