Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Η Μυρσίνη στρέφεται προς τον Ακύλα και του ρίχνει τα δίχτυα της προκειμένου να συμμαχήσει μαζί του .

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δύχτια της στο Ακύλα  Δείτε ακόμη : Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Νικηφόρος ξανά μαζί

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα κι ενώ στις 23 Δεκεμβρίου η σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα για μια εβδομάδα, όπως σας είχε γράψει το okmag και το ρεπορτάζ που έκανε ο Γιώργος Μπέζας, οι σεναριογράφοι συνεχίζουν να δημιουργούν αγωνία για τη ζωή των πρωταγωνιστών. Ο Δούκας και η Μυρσίνη φτάνουν στο τέλμα μετά το διαζύγιο που της ζητά εκείνος. Θα προσπαθήσει να εκδοθεί όσο πιο σύντομα ώστε να απαλλαγεί μια και καλή από τη γυναίκα που του έκρυβε το πιο ένοχο μυστικό της ζωής του.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα

Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Η Μυρσίνη θα αποδειχθεί ο πιο επικίνδυνος εχθρός για τον Δούκα. Στα επόμενα επεισόδια η πανούργα Μυρσίνη θα ρίξει τα δίχτυα της στον Ακύλα που βιώνει την απόρριψη από όλους. Η Μυρσίνη, με τον δικό της τρόπο, θα εγκλωβίσει τον Ακύλα και θα τον πείσει να συνεργαστούν ώστε να εκδικηθούν, ο καθένας για τον δικό του λόγο, τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δύχτια της στο Ακύλα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Ο Ακύλας, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, θα βρει απέναντί του όλη του την οικογένεια με αποτέλεσμα να νιώθει μόνος και ανίσχυρος να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Την ίδια ώρα, με την επιστροφή του Νικηφόρου στη Νομαρχία και την αποκάλυψη πως ο Ακύλας έχει σφετεριστεί όλα τα κονδύλια προς όφελος του -με κίνδυνο να τιναχθούν τα σχέδια του αεροδρομίου στον αέρα- κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με την δικαιοσύνη αλλά και με τους μεγαλομετόχους του έργου που δεν θέλουν να χάσουν τα κονδύλια που έχουν επενδύσει.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δύχτια της στο Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Ο Μελέτης, που είναι ο μοναδικός άνθρωπος δίπλα στον Ακύλα, θα χαλάσει τα σχέδια της Μυρσίνης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα προειδοποιώντας τον Ακύλα για τη νέα του σύμμαχο. Ο Ακύλας ωστόσο δεν θα τον ακούσει και ο Μελέτης θα φροντίσει ο Δούκας να γίνει έστω για λίγο εκείνος που κερδίζει την παρτίδα στο σκάκι και στην πλοκή της σειράς.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close