Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακοινώνει στη Δρόσω πως είναι ανεπιθύμητη στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακοινώνει στη Δρόσω πως είναι ανεπιθύμητη στο Διαφάνι .

Συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες μέλισσες και στο Διαφάνι, με την επιστροφή της Ελένης, αλλά και του Βόσκαρη στο χωριό, να φέρνουν τα πάνω – κάτω στις σχέσεις των κατοίκων.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ”Το Πρωινό”, οι Σεβαστοί δεν θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι μόνο την Ελένη, αλλά αποβλέπουν και στον διωγμό της Δρόσως, φοβούμενοι μην αποκαλυφθεί ότι το παιδί δεν είναι της Ασημίνας. Μάλιστα, η Μυρσίνη θα είναι ο άνθρωπος που θα της ανακοινώσει πως είναι ανεπιθύμητη.

Από την άλλη πλευρά, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί, δημιουργώντας τριγμούς στις μεταξύ τους σχέσεις και ταράζοντας την αδερφή της πραγματικής μητέρας του παιδιού.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 57, 58, 59 , 60

Ο Κωνσταντής θα σταθεί στο πλάι της Δρόσως, στηρίζοντάς την μέχρι τελευταία στιγμή. Μάλιστα, σε μια απροειδοποίητη συνάντηση θα της εκφράσει τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνη, και, λίγο αργότερα, θα διαλύσει τους αρραβώνες με την Δόμνα για χάρη της.

Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης σχεδιάζει να προσεγγίσει την Πηνελόπη και να της εκφράσει τα όσα αισθάνεται για εκείνη, γεγονός που θα της προκαλέσει αναστάτωση, έχοντας προσπαθήσει σκληρά για να τον ξεπεράσει. Το ημερολόγιό της θα αποκαλύψει την ιστορία τους και στον Αλέξη Γραμματικό, ο οποίος σοκάρεται διαβάζοντάς το.

Με βάση τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή, ο Μάνος Βόσκαρης εγκαθίσταται στο Διαφάνι, με στόχο να καταστρέψει την ζωή της Ελένης.

Με σκοπό την κοινωνική εδραίωση στο χωριό, προσεγγίζει ερωτικά τη Σοφούλα, η οποία έχει δώσει λόγο εκ νέου με τον Άγγελο. Η νεαρή, γοητευμένη από μεγαλύτερους άνδρες, ”πέφτει” στην αγκαλιά του Βόσκαρη.

Θα τη διεκδικήσει, θα θελήσει να την παντρευτεί… και όλα αυτά για ένα και μοναδικό λόγο για να την κάνει υποχείριό του και να γίνει κολλητές φίλες με τη Λενιώ και να μαθαίνει τα πάντα για εκείνη και έτσι θα οργανώσει την εκδίκησή του.

Άγρια σκηνικά έρχονται στις Άγριες Μέλισσες παραμονές Χριστουγέννων.

Όλοι στις Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο καφενείο στο Διαφάνι. Ωστόσο το γλέντι αυτό θα πάρει απρόσμενη τροπή…

Όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί, εξοργίζεται, πηγαίνει να την βρει με άγριες διαθέσεις και -σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK- της επιτίθεται. Όλοι είναι σοκαρισμένοι, αλλά ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή για τη φασαρία που προκάλεσε και του θυμίζει ότι είναι με το μέρος του.

Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Τις επόμενες μέρες, ωστόσο, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό. Το ίδιο βράδυ, η τελευταία έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, που θα την βάλει σε περιπέτειες.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μυρσίνη μαθαίνει το μυστικό του Δούκα για τη δολοφονία του Γιώργη Σταμίρη και τα θεμέλια του γάμου της κινδυνεύουν να καταστραφούν ανεπανόρθωτα στις Άγριες Μέλισσες.

Close